середа, 30 березня 2011 02:30

За телефонний жарт загрожує сім років в'язниці

Два місяці міліціонери Соснівського райвідділу Черкас ловили чоловіка, який погрожував підірвати місто. Він зателефонував із таксофона 30 січня.

— Не встиг оголосити вимог, і зв'язок обірвався, — каже начальник обласної міліції Валерій Дерновий, 54 роки. — Оперативники встановили адресу таксофона.

Дзвінок надійшов із апарата біля зупинки "Вантажний парк" на вул. Смілянська. Туди виїхали міліціонери й рятувальники. Територію оточили, почали пошуки. Неподалік знайшли зім'ятий аркуш. На ньому були описані події у Макіївці, де сталися два вибухи. І погрози, що Черкаси перетворяться на Макіївку, якщо до одного з будинків у Південно-Західному районі не привезуть 50 тис. євро та 10 тис. грн. У записці було: там міліціонери отримають дальші вказівки. Вимагач повідомив, що за всім наглядатиме через камеру спостереження. Та за зазначеною адресою нікого не було. Правоохоронці допитали жителів мікрорайону.

— 35-річний черкасець, раніше судимий за крадіжку розповів, що, будучи напідпитку, пожартував — повідомив про замінування. Хотів подивитися, як спрацюють спецслужби. Чоловіка затримали. Провину визнав. Йому загрожує до семи років в'язниці, — продовжує Валерій Дерновий.

Зараз ви читаєте новину «За телефонний жарт загрожує сім років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути