пʼятниця, 01 листопада 2019 07:35

З вікна лікарні звалились двоє дітей

У Великій Михайлівці на Одещині 28 жовтня з вікна другого поверху районної лікарні випали 2-річний Петро та його сестра Любов, 5 років.

Напередодні соцслужби забрали їх із родини. Привезли до медиків без одягу, брудних і застуджених. Проте діти весь час просилися до матері, двічі намагалися втекти.

Після падіння з 5-метрової висоти дівчинка проломила голову. Перебуває у реанімації обласної дитячої лікарні. У її брата — травма хребта, він у травматології.

— Дітей привезли у шоковому стані. Дівчинка важка, травмувала голову. Вона притомна. Але що сталося — не пам'ятає, — говорить Тетяна Покатілова з обласної лікарні.

Діти з матір'ю та вітчимом мешкали в занедбаному будинку в селі Іванівка. Туди жінка з малими приїхала два місяці тому. Казала, що сама з Київщини. Втекла від чоловіка, бо бив. Родину перевірили після дзвінка аноніма. Розповів, що діти жебракують на залізниці.

— Документів у жінки не бу­ло — ні власних, ні на дітей. Зрештою, знайшлися копії, — каже Іванна Бурлакова, керівник служби у справах дітей Великомихайлівської районні адміністрації. — Із матір'ю провели роботу. Вирішують питання, аби була поруч із малюками в лікарні.

Завідувачка педіатричного відділення районної лікарні й санітарка отримали догани. Медсестру, яка мала наглядати за дітьми — звільнили. Справу розслідує поліція.

Зараз ви читаєте новину «З вікна лікарні звалились двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути