четвер, 12 листопада 2020 07:15

В'язень створив фіктивну компанію

На Тернопільщині викрили фіктивну фірму з перевезення великогабаритних вантажів. Діяла з кінця 2019-го. Її організував 34-річний в'язень, який відбуває термін за розбій з убивством.

За рік жертвами неіснуючої логістичної компанії стали 10 підприємств на території Тернопільської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Львівської, Чернівецької та Київської областей.

— Організатор зібрав команду з раніше судимих чоловіків. Усього в "бізнесі" задіяв понад 10 людей. Вони підшуковували клієнтів. Представлялися працівниками елітних транспортних компаній, мали відповідні документи, — розповідає Дмитро Різник з управління стратегічних розслідувань обласної поліції. — Купували великогабаритні машини, якими користувалися один раз. Потім відганяли на відстійники. Товар до місця призначення не доїжджав. Розвантажували на складі, звідки продавали іншим клієнтам.

Чоловіки присвоїли майна на понад 20 млн грн. Серед товарів — алкоголь, будматеріали, цінні метали, солодощі, овочі, фрукти. Поліцейські затримали дев'ятьох учасників банди. Інших — розшукують. Усім загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «В'язень створив фіктивну компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути