Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2017 07:20

"Вибивали телефони з рук свідків, щоб не фотографували"

Свідків аварії на трасі Львів — Краковець шукають рідні 26-річної Наталії Тріли з села Ямельня Яворівського району на Львівщині. Жінка загинула 18 серпня близько 15:00. Її "Опель" протаранив "Мерседес S65 AMG". За його кермом був 62-річний Петро Димінський, власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу ZIK, за словами очевидців. Після зіткнення сів у машину супроводу й поїхав. Охоронець 43-річний Андрій Борщ залишився на місці ДТП. "Мерседесом" кермував він, заявив поліції.

— Мені кілька разів дзвонили якісь чоловіки від охоронної фірми. Пропонували зустрітися на нейтральній території, дати гроші на похорон. Питали, для чого ми таку шумиху підняли. Треба чути інтонацію, з яким сарказмом вони то говорять, — каже мати загиблої 52-річна Марія Тріла. — Ніяких зустрічей не хочу. Як і матеріальної компенсації від них. Я померла разом із донькою. Вона була мені опорою та підтримкою. Димінський на контакт не йде. Карати його не хочу. Думаю, для його родини це теж трагедія. Але хай буде людиною — вибачиться.

Свідків аварії переслідують, кажуть родичі Наталії Тріли.

— Ще на трасі, коли сталася аварія, наїхали десятки їхніх людей. Вибивали телефони з рук свідків, щоб не фотографували. Представники охоронної фірми пройшлися по всіх сусідах. Казали мовчати, бо хату спалять. За журналістами, які до нас після похорону приїхали, весь день якась машина їздила. Не могли від них заховатися.

Подушку безпеки з "Мерседеса" правоохоронці направили на експертизу. Мають узяти аналіз ДНК. За його результатами встановлять, хто був за кермом іномарки на момент аварії.

Зараз ви читаєте новину «"Вибивали телефони з рук свідків, щоб не фотографували"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути