пʼятниця, 01 вересня 2017 06:55

Вагітна Ельвіна Бібен померла після побоїв чоловіка

— Вітька приревнував жінку й сильно побив. Хоча приводів для ревнощів вона не давала. Була на шостому місяці вагітності. У них ще п'ятеро діток. Одне одного менше. Не мала, коли голову підняти. Не те що на чужих чоловіків задивлятися, — говорить жителька села Бедевляни Тячівського району Закарпаття.

Її односельчанка 33-річна Ельвіна Бібен померла разом із дитиною в районному пологовому будинку після побоїв чоловіка 17 серпня.

— Від ударів у неї відкрилася кровотеча. Відшарувалася плацента. Дитя завмерло одразу. У Ельвіни серце не витримало. Померла від гострої серцево-судинної недостатності, кажуть. Шкода її, п'ятеро сиріт залишила.

Бібени живуть на околиці села. Ельвіна була в декретній відпустці. Чоловік наймався на тимчасові підробітки до місцевих підприємців. Разом виховували 16-річну Євгенію, 15-річну Світлану, 8-річного Василя, 5-річну Наталію та Михайлину, 8 місяців.

Жінку поховали на сільському кладовищі 20 серпня. На час слідства Віктор Бібен перебуває вдома. Дітей у чоловіка не відібрали. Його можуть ув'язнити на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ельвіна Бібен померла після побоїв чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути