пʼятниця, 18 червня 2010 04:39

Юрія Кондратенка підстрелив син колишнього міліціонера

Автор: фото: Валентина Мураховська
  Вінничанин Юрій Кондратенко показує рану на грудях. Його поранив водій чорного БМВ. Розлютився, що той вийшов перед машиною на пішохідний перехід
Вінничанин Юрій Кондратенко показує рану на грудях. Його поранив водій чорного БМВ. Розлютився, що той вийшов перед машиною на пішохідний перехід

15 червня у Вінниці затримали 34-річного водія чорного БМВ. Його підозрюють у тому, що кілька днів поспіль стріляв із пістолета по пішоходах. 11 червня поранив вінничанина 18-річного Юрія Кондратенка.

— Того вечора ми з братом проводили друга на маршрутку. По зебрі я перебіг на інший бік, а Коля з дівчиною Катею чекали, доки проїдуть машини. Потім до нас під"їхала машина. Звідти чоловік у білому почав погрожувати, що ми вийшли на зебру перед ним, — розповідає Юрій. — Я уваги не звернув, думаю, він був п"яний. Гукав: "Що ви там мені казали?" і ще щось. Потім якийсь хлопок. І мені стало недобре. Глянув на футболку, а там дирка, і в животі у мене дирка. Ну думаю, всьо, я помер, хоча реально нічо не боліло. Але якщо в животі дира, значить, я повинен упасти.

За кілька хвилин із магазину на зупинці вийшов чоловік, назвався лікарем. Оглянув Кондратенка, наказав не рухатися.

— Після того, як цей врач сказав, що рана неглибока, я зрозумів, що живий, — продовжує він. — "Швидка" приїхала, лікарі оглянули, дозволили встати.

Куля поверхнево пробила одяг і м"язову тканину.

Бачив, як хірург колупається в моєму животі

— У мене грудні мишци добре прокачані, бо я багато підтягуюся на турніках. Колись в дитинстві впав з качєлі, зламав хребет, лікарі порадили постійно качатися, — пояснює Юрій. — Пуля тільки обпалила шкіру навколо грудної клітки, до того ж вона була резинова. Операцію робили під місцевим наркозом. Бачив, як хірург колупається в моєму животі. Мене ще пробило на сміх, почав розказувати анекдоти. Врач шуткував, що якщо не перестану сміятися, то щось не те відріже і зробить з мене Юлю.

На третій день хлопця відпустили додому.

— Кожного ранку ходжу на перев"язки. Почуваюся нормально, тільки не можу спати. Гірше подружці брата, на неї цілилися з пістолета. Зараз боїться виходити з дому, здригається від телефонних дзвінків.

Імені підозрюваного не розголошують.

— Учора ходили з Катею і братом на упізнання. Там сиділо троє. Катя як втупилася в одного, не могла слова сказати. Слідчий нам розказав, що той чоловік неадекватний. Під будівлею, де проходило упізнання, зустріли його батьків. Батько залякував, щоб я не вказував на сина. Мати голосила, що нам треба від них грошей. Але мені від них нічого не треба. Батько того чоловіка колись був якимось начальником у міліції, мати вчителькою.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Кондратенка підстрелив син колишнього міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути