вівторок, 07 березня 2017 07:30

"Ударив у живіт однокласницю. У дівчинки сталася зупинка дихання"

Автор: ФОТО З САЙТА www.tsn.ua
  Батьки учнів 2-Б класу школи №75 у Дніпрі зібралися на акцію протесту. Вимагають відрахувати однокласника їхніх дітей Андрія Чернегу.  Хлопець неконтрольований, б’ється, стверджують батьки
Батьки учнів 2-Б класу школи №75 у Дніпрі зібралися на акцію протесту. Вимагають відрахувати однокласника їхніх дітей Андрія Чернегу. Хлопець неконтрольований, б’ється, стверджують батьки

У Дніпрі батьки учнів 2-го кла­су школи №75 влаштували акцію протесту. Перед входом до закладу розгорнули плакати: "Стоп насиллю над дітьми", "Допоможіть нашим дітям". Вимагали виключити однокласника їхніх дітей Андрія Чернегу.

— Штовхає учнів, не слухається. У жовтні торік побив одну дівчинку. Батьки поскаржилися директорці. Але мама Андрія запевнила, що її син захищався, — розповідає мама однієї з учениць. Імені просить не вказувати.

Батьки встановили в класі камери спостереження. На записах видно, як Чернега смикає дітей за волосся, штрикає їх гострою дротиною. Кидається книжками, зошитами.

Раніше хлопець навчався у школі №67. Там вдарив у живіт однокласницю. У дівчинки сталася зупинка дихання. Її врятували. Андрія виключили із закладу, коментувати випадок там відмовляються.

— Відрахувати дитину не маємо права по закону. Також не можемо змусити хлопчика пройти медико-педагогічну експертизу, бо немає згоди матері, — пояснює директор школи Лариса Жмако. — Лише недавно Наталія Чернега дала дозвіл на спілкування Андрія з психологом. Заперечує, що син має проблеми з поведінкою.

— Мой ребенок просто дает сдачи, — говорить телефоном Наталія, мати Андрія.

У школі кажуть, учня можуть перевести на індивідуальне навчання.

Зараз ви читаєте новину «"Ударив у живіт однокласницю. У дівчинки сталася зупинка дихання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути