Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2010 06:24

Убивця ховався від міліціонерів у шафі

Уночі до реанімації Хмельницької обласної лікарні привезли 31-річну Лілію Степанюк. У неї порізані права щока, ніс, праве вухо, переламані два пальці. Вона розповіла, що її скалічив невідомий, а співмешканця — вбив.

— Ця жінка займається проституцією, так звана трасовичка, — говорить Інна Проник з обласної міліції. — Її співмешканець виконував роль сутенера: привозив на роботу, слідкував, щоб не ображали, справно платили.

Лілія стояла на трасі. Близько 23.00 до неї під"їхав 23-річний Борис Малюк. Домовилися за 150 грн на годину. Борис купив на заправці шампанське, шоколад і презервативи. 25-річний Володимир Мірчук, співмешканець повії, спостерігав.

— Після сеансу випили втрьох, — каже Інна Проник. — Клієнт почав дорікати сутенеру, що так жити не "по понятіях". Почалася сварка, під час якої розбив пляшку і "розочкою" вдарив його у горло. Потім кинувся на жінку.

Після нападу Борис утік додому, де жив із батьками. Міліціонери швидко його знайшли, бо обличчя зафіксували камери відеоспостереження на заправках.

— Коли міліціонери прийшли до квартири, то він заховався у шафі, — розповідає Інна Проник. — Звідти його й дістали.

Борису Малюку загрожує до 15 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Убивця ховався від міліціонерів у шафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути