Ексклюзиви
вівторок, 23 липня 2019 06:06

У вбивстві 5-річного Кирила Тлявова є нові підозрювані

У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова із Переяслава-Хмельницького на Київщині з'явилися ще двоє підозрюваних. Це — 26-річний Дмитро Кривошей і Станіслав Петровець, 16 років. Обох звинувачують у хуліганстві.

За умисне вбивство раніше арештували поліцейських — 31-річного Івана Приходька та 42-річного Володимира Петровця. Удень 31 травня вони в неробочий час стріляли по бляшанках на подвір'ї. Кирило Тлявов жив неподалік, грався біля свого двору. Одна із випущених куль потрапила хлопчикові в голову. Його намагалися врятувати столичні лікарі, але за чотири дні Кирило помер.

18 липня Голосіївський райсуд Києва арештував Кривошея на два місяці. Він підтвердив, що того дня випивав у компанії друзів-поліцейських. Разом стріляли. Просив не брати його під варту.

— Я дійсно двічі вистрілив, але в сторону поля. Зашкодити нікому не міг, — говорить на суді Дмитро Кривошей. — Де зараз зброя — поняття не маю.

Про Кривошея відомо, що він живе у Циблях Переяслав-Хмельницького району. Працює майстром у районних тепломережах, неодружений, дітей не має. Станіслав — син обвинувачуваного Володимира Петровця. На час слідства перебуватиме під домашнім арештом. Зброю, з якої стріляли, поліцейські не знайшли. Тому не можуть установити, хто зробив смертельний постріл.

У справі допитали 53 свідки, провели 34 обшуки у фігурантів, їхніх родичів, знайомих, призначили понад 10 судекспертиз. Є перші результати, їх поки що не розголошують. У Переяслав-Хмельницькому відділі поліції, де працювали підозрювані, відбулося службове розслідування. За його результатами покарали 12 правоохоронців. Шістьох керівників звільнили з посад, ще шестеро працівників отримали догани.

Зараз ви читаєте новину «У вбивстві 5-річного Кирила Тлявова є нові підозрювані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути