вівторок, 22 січня 2019 07:35

У Юлії Чаплигіної згоріли двоє синів і брат

Автор: WWW.GAZETA.ZP.UA
  Рятувальники гасять пожежу в будинку Юлії Чаплигіної з села Степне Запорізького району. Вогонь спалахнув, коли була на роботі. Загинули двоє її синів та молодший брат. Від горя жінка повісилася
Рятувальники гасять пожежу в будинку Юлії Чаплигіної з села Степне Запорізького району. Вогонь спалахнув, коли була на роботі. Загинули двоє її синів та молодший брат. Від горя жінка повісилася

18 січня у селі Степне Запорізького району згоріла хата 31-річної Юлії Чаплигіної. Там загинули її сини 10-річний Данило, 5-річний Дмитро і брат Сергій, 29 років. Юлія про це дізналася і повісилася за хатою. Найстарший її син 12-річний Олександр лишився сиротою.

— Жінка виховувала трьох дітей сама, — каже Катерина Людвік із обласної поліції. — Того дня з двома молодшими у хаті лишився дядько. Старший — гуляв на вулиці. Він помітив дим, став гукати на допомогу. Прибігла листоноша. Удвох загасити вогонь до приїзду рятувальників не вдалося.

Полум'я охопило увесь дім.

— Юля була на роботі. Коли прибігла, все вже палахкотіло. Голосила так, що мороз по шкірі йшов, — розповідає Ірина Овчаренко зі Степного. — Чула, як її діти кричали в тому пеклі. Рвалася їх рятувати. Люди не пускали, бо все палало. Загинула б теж. Коли в хаті стихло, вона пішла й повісилася.

Родину Чаплигіних називають благополучною. На обліку соціальних служб не перебувала.

— Юля гарно дбала про діток. Двійко старших народила в першому шлюбі. Дімку нажила з другим чоловіком. Із ним розлучилася, — каже Олена Геннадіївна із сільської ради. — Тягнула малих, як могла. Працювала на заправці, на авторинку. Ростити хлопців помагав молодший брат. Їздив на заробітки по Україні. Своєї родини не мав. Старшого Сашу забрали поліцейські. Чекають, доки за ним приїде рідна тітка з Харкова. Сказала, що оформить на хлопця опікунство.

Юлію Чаплигіну з дітьми і братом поховають 23 січня. Жінка орендувала будинок, у якому сталася пожежа. Причину загоряння встановлюють експерти.

Зараз ви читаєте новину «У Юлії Чаплигіної згоріли двоє синів і брат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути