Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2018 07:05

У справі харківської ДТП провели додаткову експертизу

У справі масштабної аварії у Харкові провели ще одну експертизу. Її призначили за клопотанням захисту 49-річного Геннадія Дронова.

18 жовтня торік на перехресті вулиць Сумської та Мечникова його "Фольксваґен Туарег" зіткнувся з "Лексусом" 21-річної Олени Зайцевої. Від удару її авто відкинуло в натовп. Шестеро людей загинули, п'ятеро скалічилися.

Криміналісти встановили: до початку руху автомобіль Дронова зупинився за лінією світлофора. Передня частина іномарки перебувала на перехресті. Адвокат обвинуваченого 33-річний Сергій Перепелиця висновки експертизи називає брехливими.

— Інакше як пояснити, що на схемі експерти спочатку зображують "Фольксваґен", який нібито перетнув межу перехрестя кузовом на 90 сантиметрів. А на розкадруванні відеозапису ДТП цю ж умовну стоп-лінію проводять перед фарами авто, — каже Перепелиця. — З невідомих причин суд погодив лише 2 із 25 питань, які ми заявляли до експертів. При цьому у висновку немає відповіді на жодне з них.

Представник потерпілих 40-річна Лариса Матвєєва під час засідання подала кілька клопотань. Вона просила викликати до суду як свідків медсестру з наркоцентру та експертів, які проводили психіатричну експертизу водійки "Лексуса". Однак суд їх відхилив. До справи долучили лише чеки на повернення родичами жертв грошової допомоги від сім'ї Зайцевої.

Наступне засідання у справі відбудеться 20 листопада.

Зараз ви читаєте новину «У справі харківської ДТП провели додаткову експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути