пʼятниця, 19 лютого 2010 07:02

У порностудії одночасно знімали чотирьох жінок

Автор: фото надане Управлінням СБУ у Волинській області
  Акторка порностудії, облаштованої у квартирі на околиці Луцька. Дівчина заробляла тисячу євро щомісяця
Акторка порностудії, облаштованої у квартирі на околиці Луцька. Дівчина заробляла тисячу євро щомісяця

Оперативники Волинського обласного управління служби безпеки України із міліціонерами викрили підпільну порностудію. У винайманій двокімнатці на околиці Луцька знімали відео. Транслювали в Інтернеті на 50 сайтах.

На діяльність порностудії вказали повії, яких затримали в готелі. Увечері 10 лютого оперативники увірвалися в квартиру. Її не замикали. На майданчику було восьмеро оголених дівчат.

— Затримали під час перезмінки. Чотири акторки закінчили зйомки. Нові щойно прийшли, повністю не роздяглися. Квартира облаштована для знімання одночасно чотирьох, — кажуть у міськвідділі міліції.

Біля кожного з майданчиків — ліжко, на яке направлені відеокамери. Поряд — професійні прожектори. У кутках на тумбах сучасні комп"ютери для трансляції та монтажу.

— Дівчата роздягалися, лягали на канапи і слухали вказівки замовників. Клієнт через Інтернет вказував, що бажав, — кажуть правоохоронці.

Загалом затримали 11 жінок. Усім — до 22 років. Кажуть, що так заробляють із недавніх пір.

— Ми прийшли найнятися танцівницями в Польщу. Але попросили спочатку пройти кастинг — роздягнутися перед камерою. Потім сказали, що можемо зніматися так далі за тисячу євро на місяць, — розповідають затримані.

Порностудію організував громадянин Німеччини 46-річний Алекс. Квартиру винайняв за 1 тис. грн, купив техніку. Жінок відбирав особисто. Їх вербувала місцева спільниця. Як стало відомо "ГПУ" — директорка місцевого модельного агентства "Гламур" 32-річна Олена Дьоміна. Колишня модель, розлучена. На Волині вона — офіційний представник Національного комітету конкурсу "Міс України". Акторок запрошувала через газетні оголошення.

— У нас щонеділі відбуваються кастинги. "Гламур" ставить досить високі вимоги до зовнішності. Ми дбаємо про імідж і рейтинг агентства. Кожна модель, яка займається в "Гламурі", задіяна в різних проектах та є успішною, — каже Олена Дьоміна в інтерв"ю журналу "Лише насолода" за серпень 2009-го року.

Директорка розповіла, що завербувала 11 осіб. Більшість — колишні фотомоделі, які перед цим працювали в Польщі.

— Порностудія працювала цілодобово. Акторки знімалися в дві зміни, по 12 годин кожна. Замовник платив по 2 євро за хвилину, — кажуть слідчі СБУ.

Загалом затримані 12 причетних до порностудії волинян. Стосовно чотирьох українців і німця порушена кримінальна справа. Їх звинувачують у виготовленні, збуті та поширенні порнографії. Слідчі з"ясовують, чи не залучали до порно неповнолітніх. Адже директорка агентства казала, що на курси моделей набирали від 13 років.

Зараз ви читаєте новину «У порностудії одночасно знімали чотирьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути