Ексклюзиви
пʼятниця, 17 червня 2011 06:45

У дім судді увірвалися четверо в масках

Четверо в масках увірвалися в дім судді Львівського апеляційного суду Надії Шумської 10 червня близько першої ночі. Вона живе в селі Лісневичі Пустомитівського району неподалік Львова.

— Нападники зв'язали cуддю, її батька і сина-третьокласника. Злочинці били їх. Із будинку викрали 5400 доларів, 2 тисячі гривень, золоті вироби. Зламали металевий сейф, витягнули з нього нарізний мисливський карабін. Із місця злочину швидко зникли. Після того до нас зателефонував чоловік потерпілої, колишній депутат Львівської міської ради, — розповідають "ГПУ" в обласному управлінні міліції. Правоохоронці кажуть, сім'я не зверталася по допомогу до лікарів.

Потерпілі відмовляються розповідати про напад.

— Таке може з кожним трапитися. Для чого про то писати? — каже чоловік судді, екс-депутат Львівської міськради 51-річний Анатолій Забарило. Він є власником газети "Львівська пошта".

— На бідного не напали, — каже місцева 42-річна Богдана. Прізвища називати не хоче. — Вони добре маються. Вона — чесна суддя, він — чесний депутат. А напали напевне ті, кого відпустила на волю за гроші. Тільки дитини шкода, такий шок пережити.

У Пустомитівському райвідділі міліції напад не пов'язують із професійною діяльністю Надії Шумської.

— Помсту як мотив не розглядаємо. Пограбування чистої води, з метою наживи, — упевнений керівник райвідділу Сергій Гривняк, 41 рік. — За останній місяць маємо в області три схожих напади: в Мостиськах, у Жовкві та в Пустомитах. Із пограбуванням судді пов'язуємо вбивство головного лікаря Пустомитівської райлікарні Ярослава Федини (його вбили 2 вересня 2010-го ввечері біля його будинку, дім пограбували. — "ГПУ"). Зараз шукаємо нападників, поки що не вийшли на слід.

Зараз ви читаєте новину «У дім судді увірвалися четверо в масках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути