пʼятниця, 20 грудня 2019 07:26

Троє пасажирів автобуса загинули в аварії

Автор: ФОТО З САЙТА DSNS.GOV.UA
  На трасі поблизу села Мости Бахмацького району на Чернігівщині рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою ”Івеко”. Місцеві жителі першими кинулися допомагати постраждалим в аварії
На трасі поблизу села Мости Бахмацького району на Чернігівщині рейсовий автобус зіштовхнувся з вантажівкою ”Івеко”. Місцеві жителі першими кинулися допомагати постраждалим в аварії

— Почули різкий звук, ніби вибух. За мить — крик людей, плач. На допомогу збіглися жителі найближчих будинків. Невдовзі приїхала "швидка", пожежні, поліція, — розповідає Руслан Маслак із села Мости Бахмацького району на Чернігівщині.

16 грудня близько 23:00 поблизу населеного пункту в ДТП загинули троє людей. Рейсовий автобус зіштовхнувся із вантажівкою "Івеко".

Водій рейсу Херсон — Москва, що належить перевізнику "Лайк бас", вийшов на зустрічну смугу для обгону. В салоні було 32 пасажири, з них двоє дітей. Троє людей загинули, 16 забрали в лікарню з черепно-мозковими травмами, переломами ребер, кінцівок та забоями. У над­важкому стані другий водій автобуса — 21-річний чоловік сидів на пасажирському місці поруч із водієм. Має закриту черепно-мозкову травму. Водій фури — серб, має забої та садна.

Кабіну вантажівки зім'яло вщент, причіп розірвало. Із нього вилетіли рулони пресованого паперу. Один із них зачепив "Тойоту Кемрі".

— Всі загиблі — чоловіки. Особу одного із них досі не встановили. Водії на момент аварії були тверезі, — говорить 28-річна Юлія Ковтун з обласної поліції.

— Фура знесла все. В автобусі сидіння переламані. Але паніки не було. Люди допомагали один одному, — каже одна із пасажирок автобуса Світлана.

Винуватцеві аварії загрожує до 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Троє пасажирів автобуса загинули в аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути