вівторок, 31 липня 2012 00:30

Тіло футбольного тренера півроку пролежало у криниці

21 липня у селі Нижні Петрівці Сторожинецького району Буковини знайшли тіло місцевого 44-річного Іллі Федоряна. Воно півроку пробуло в криниці односельця Івана Скипи.

— Ілля жив сам, — розповідає 57-річний Костянтин Тариця, сільський голова Нижніх Петрівців. — Нежонатий, мама померла торік. У нього є ще брати Костя, Василь і сестра Свєта. Вони живуть окремо. Колись працював у селі футбольним тренером. А взимку десь пропав.

Колодязь — на центральній вулиці села, поряд зі школою. Садиба Івана Скипи стоїть пусткою. Господар на заробітках, його дружина теж, виїхала до Італії.

У середині липня у селян почала зникати у криницях вода. Місцевий школяр заглянув у колодязь Скипів. Побачив тіло. Викликали міліцію.

— У холодній воді тіло не розклалося, а лише набрякло, — каже 31-річний Роман Мігорян з обласної міліції. — Ознак насильницької смерті не виявили. Люди казали, що цей чоловік пиячив, надовго виїздив до Чернівців. Тому як він зник — його не шукали.

Тутешні запевняють, що воду з колодязя не пили.

— Та криниця закрита ковпаком, і нема відра. А хто б туди ліз із кружкою? — розказує Фрида Малицька, 58 років. — Тут у селі кожен має свою. Уже нема такого, щоби бігали одне до другого. Діти у нас теж цивілізовані, куди-небудь не підуть.

Зараз ви читаєте новину «Тіло футбольного тренера півроку пролежало у криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути