Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2016 06:00

Тіла Валерії Кириченко та її 2-річного сина знайшли в дивані

2 листопада в будинку на вул. Маяковського в селі Костянтинівка Мелітопольського району Запорізької області поліцейські знайшли тіла 32-річної Валерії Кириченко та її 2-річного сина Кирила. В обох — колоті й різані рани.

— Поліцію викликала мама Валерії. Востаннє з донькою говорила 27 жовтня. Та збиралася їхати з малим до неї в гості в Мелітополь. Раптом пропала. На дзвінки не відповідала. Мати поїхала до них. У хаті нікого не застала, повернулася додому. Вдруге приїжджала 2 листопада. У кімнатах все було розкидано, меблі залиті кров'ю, — розповідає мешканка села Надія Олексіївна. — Викликала ­поліцію. Тіла Кирилка та Валерії знайшли в дивані.

У село Валерія з чоловіком приїхали 2012-го. Придбали хату.

— Коли завагітніла, чоловік зник. Куди подівся, не знаємо. Валерія нічого не розказувала. Трималася осторонь від людей. Одні говорять, що чоловік працював у бізнесі, і його вбили. Інші — що прогорів, сидить у в'язниці, — продовжує жінка. — Жили на виплати на малого. ­Валєрка ­підробляла — допомагала людям по господарству. У селі її поважали. У дворі завжди порядок був. Дитину гарно доглядала.

Підозрюваного у вбивстві затримали протягом доби. Ним виявився 25-річний брат колишнього чоловіка Валерії. Мешкав у Мелітополі. Раніше часто навідувався до родини. Приносив Кирилу гостинці. Після вбивства з будинку вкрав коштовності на 7 тис. грн. Здав їх у ломбард.

Зараз ви читаєте новину «Тіла Валерії Кириченко та її 2-річного сина знайшли в дивані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути