четвер, 08 грудня 2011 00:30

Тетяна Соломанова загинула під час клеєння шпалер

48-річна Тетяна Соломанова з райцентру Бершадь на Вінниччині 5 грудня клеїла шпалери у квартирі знайомої — її часто наймали на таку роботу. Мокрими руками приклала до стіни вологі шпалери. Тетяну вдарило струмом — у штукатурці був оголений електродріт.

— Жінку привезли у стані клінічної смерті. Не було пульсу, зіниці розширені. Ми робили масаж серця, штучну вентиляцію легень, але марно. О 16.25 констатували смерть, — розповідає Валентина Довгань із райлікарні.

Рятувальники кажуть, Тетяна замкнула електричне коло, бо стояла ногами на мокрій підлозі.

— Перед ремонтом завжди треба перевіряти, чи не пропускає стіна струм. Для цього тильною стороною руки проведіть по стіні. Якщо відчуєте посіпування, значить ремонт відкладіть і викличте електриків. Треба пробувати тильною стороною руки, бо м'язи від струму скорочуються. Тоді пальці зімкнуться в кулак, — радить 57-річний Борис Обуховський, начальник Бершадського відділу МНС.

7 грудня Тетяну поховали в селі М'якохід за 26 км від Бершаді. Жінка була розлучена. У неї залишилася 27-річна донька Наталя Руденко та 11-річний онук Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Соломанова загинула під час клеєння шпалер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути