вівторок, 17 квітня 2018 06:40

Тіло зниклого спецпризначенця знайшли в річці

Автор: ФОТО з сайта facebook.com / ОКСАНА ЧЕРВОНА
  Дениса Кравченка із села Чорноморка Каховського району на Херсонщині розшукували 11 днів. Тіло знайшли в річці. Загибель чоловіка розслідують як нещасний випадок
Дениса Кравченка із села Чорноморка Каховського району на Херсонщині розшукували 11 днів. Тіло знайшли в річці. Загибель чоловіка розслідують як нещасний випадок

У річці Інгул у Кропивницькому знайшли тіло 28-річного Дениса Кравченка 15 квітня. Служив у третьому окремому полку спеціального призначення. Останній раз виходив на зв'язок увечері 4 квітня.

— Сподівалися на диво й вірили у краще, — каже волонтер Оксана Червоная, 45 років. Брала участь у пошуках Кравченка. — Дениса шукали побратими, поліція. Обстежили сотні підвалів, горищ, тепломереж і лісосмуг — марно.

Денис Кравченко родом із села Чорноморка Каховського району Херсонської області. Там живе його родина. Із 2 квітня мав бути у відпустці місяць. У Кропивницькому дислокується військова частина, в якій служив. Затримався у місті в справах.

— Дениса призвали в армію 2013-го, з перших днів був у АТО. Почав із оборони Краматорського аеропорту, має за це нагороду. Був у промзоні, пройшов увесь донецький напрямок, — розповідає побратим 38-річний Юрій Ільченко. — Позитивний хлопець. Жодної думки про суїцид не мав. Алкоголем ніколи не зловживав. Жив дітьми. З дружиною розлучився. Старший син залишився із матір'ю, молодший Кирило — з батьком. Коли Денис був на службі, за хлопчиком наглядала бабуся Марина Іванівна.

Тіло Дениса Кравченка знайшли рятувальники. Його загибель розслідують як нещасний випадок.

— Ознак насильницької смерті на тілі не виявили, — каже Віталіна Бевзенко з Кіровоградської обласної поліції. — Міг упасти з мосту чи пішохідної доріжки. Але наразі це здогадки. Обставини загибелі чоловіка з'ясовують слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Тіло зниклого спецпризначенця знайшли в річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути