вівторок, 22 серпня 2017 07:55

"Свідки бачили, як Димінський мінявся автівками зі своїм водієм"
2

Наталія Тріла із села Ямельня Яворівського району на Львівщині жила із матір’ю. Восени планувала вийти заміж
Фото: www.Facebook.com/Степан Мацевко
Люди стоять на трасі Львів — Краковець біля розбитого ”Опеля” Наталії Тріли. Жінка загинула дорогою з роботи

— Уранці побажала доньці, щоб їхала з Богом на роботу. Поцілувалися, обійнялися. Передчуття, що востаннє її бачу, не було, — плаче 52-річна Марія Тріла із села Ямельня Яворівського району на Львівщині.

18 серпня загинула її єдина донька 26-річна Наталія. За 500 м від дому на трасі Львів — Краковець її "Опель" протаранив "Мерседес S65 AMG". Машину Наталії відкинуло на 40 м. "Мерседес" влетів у дерево. За словами очевидців, за його кермом був 62-річний Петро Димінський, власник футбольного клубу "Карпати" і телеканалу ZIK. Після зіткнення сів у машину супроводу і поїхав. Охоронець лишився на місці ДТП. Поліції заявив, що "Мерседесом" кермував він.

— Кортеж Димінського щодня їздить цією дорогою із центру Львова. Біля облради його офіс. "Мерседесом" переважно кермує сам, охоронець на "Лексусі" — позаду. Є свідки, які бачили аварію. Те, як Димінський мінявся автівками зі своїм водієм. Щось йому передав у руку. Напевне, ключі. Але відкрито про це говорити не хочуть. Бояться розправи, — каже 28-річний Степан Мацевко, двоюрідний брат загиблої. — Від машини сестри нічого не лишилося — купа брухту. На водієві Димінського — жодної подряпини чи синця. І це після такого удару.

За кермом "Мерседеса" був заступник керівника охоронної служби Димінського 43-річний ­Андрій Борщ, за версією слідства. Суд обрав йому запобіжний захід — два місяці під вартою без права на заставу.

Наталія Тріла працювала в IT-компанії у Львові, знала кілька іноземних мов. Восени мала виходити заміж. Її поховали у весільній сукні 20 серпня. Петра Димінського у день похорону бачили на матчі футбольного клубу "Карпати" у Львові. Прес-служба бізнесмена коментарів не дає.

Автомобіль екс-мера Києва тричі потрапляв в аварії

20 грудня позаторік на Столичному шосе загинула 31-річна Тетяна Микитина.

Її збив автомобіль "Вольво" екс-мера Києва, колишнього народного депутата Олександра Омельченка. З місця аварії поїхав. За 20 хв. машина повернулася. За кермом сидів Анатолій Нищук, водій екс-мера. Провину взяв на себе. Це була третя аварія за участю автомобіля Олександра Омельченка.

26 липня 2015 року на 320-му кілометрі дороги Київ — Харків легковик "Тойота Кемрі" глави Конституційного суду України Юрія Бауліна зіткнувся з "Ніссаном".

Загинули троє людей. Серед них — 12-річна дівчина. Водій Бауліна від отриманих травм помер у лікарні. Саме з його вини сталося ДТП, за висновками експертів.

У жовтні 2010-го син екс-прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитро Рудь джипом збив на смерть трьох жінок — і втік.

Його розшукали й затримали. Відбуває шість років за ґратами.

16 вересня 2008 року в районі залізничного вокзалу Сімферополя син депутата міськради Віталій Файнгольд за кермом "Бентлі" зіткнувся з мотоциклом.

Загинула Ганна Мішуткіна, яка керувала "Сузукі". Позашляховик мчав на швидкості 171 км/год. Файнгольда засудили на три роки. 2011-го амністували за станом здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «"Свідки бачили, як Димінський мінявся автівками зі своїм водієм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути