вівторок, 16 червня 2015 00:00

Студентку Сусанну Шаркову закатали в бетон

9 червня у підвалі приватного будинку на вул. Мічуріна у Запоріжжі знайшли закатане в бетон тіло 16-річної Сусанни Шаркової. Зникла 11 березня.

- Здесь мужчина сдавал дом каким-то двум девчонкам-студенткам. Они три недели как съехали. Он пришел посмотреть, что тут да как, а в подвале вонь ужасная. И в земляном полу - забетонированный участок. Раньше не было. Вызвал милицию, а там труп разложившийся, - розповідає Раїса, яка живе на вул. Мічуріна. - Не знаю, чи та дівчина тут жила. Але сюди постійно чоловіки приїжджали - і старші, і молоді. Вічно шумні компанії, сусіди жалілися. Може, ті чоловіки дівчат утримували.

Торік Сусанна Шаркова приїхала з містечка Вільнянськ Запорізької області. Вступила у Класичний приватний університет на спеціальність "міжнародний туризм". На заняття не ходила, її відрахували. Винаймала кімнату на пл. Маяковського. Часто не приходила додому, казала, що ночує у друзів.

- Я с ней общаться перестала перед Новым годом. У нас разошлись интересы. Да и характер у нее был довольно своенравный. Немного резковатый. Она ходила на занятия в модельные агентства. На кастинги, фотосессии. Хотела иметь свое модельное агентство, - каже знайома із Запоріжжя. Імені просить не вказувати. - Дуже багато знайомих у неї було, комунікабельна. Завжди з кимось ходила на зустрічі й прогулянки. Любила танцювати, веселитися.

11 березня із Сусанною зник зв'язок. Спочатку думали, що вона в когось гостює або на фотосесії. За кілька днів рідні звернулися в міліцію та службу розшуку дітей.

- Від неї не було жодних повідомлень, - продовжує знайома. - Ми створили кілька груп у соцмережах, просили писати все, хто що бачив. Одні говорили, що вона може бути в Москві. Інші - що бачили її в білій перуці у Запоріжжі. Потім була версія, що вона прогулювалася у компанії хлопців у Львові. Я думаю, то все плітки.

У Вільнянську Сусанна жила на вул. Металістів у новій багатоповерхівці. У неї є мати і брат. Місцеві кажуть, була висока, доглянута, мала гарні форми. Виглядала на 20-25 років. Було багато прихильників.

- Про нее больше негативного можно сказать, чем позитивного. Она в свои годы пользовалась в городе очень большой популярностью. Еще когда ей было 14 лет, дважды была беременна от взрослого, женатого мужчины, у которого есть ребенок ее возраста. Эта "девочка" использовала партнеров в корыстных целях. Спала с ними, а потом угрожала рассказать об их связи, говорила, что ей нет 16 и посадит человека в тюрьму, если он не заплатит. Видно, доигралась, - розповідає місцевий 35-річний Ігор. Каже, що теж мало не попався на провокації Сусанни.

Поховали Сусанну Шаркову в рідному місті 12 червня. Похорон організовувала хрещена. Гроші зібрали запорізькі друзі через інтернет.

Смерть Шаркової розслідує міліція. Дівчат, які жили в будинку, розшукують. Причину смерті має встановити експертиза.

Зараз ви читаєте новину «Студентку Сусанну Шаркову закатали в бетон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути