середа, 05 жовтня 2011 06:00

Студентка випала з вікна гуртожитку

25 вересня з вікна гуртожитку на просп. Юності у Вінниці випала 15-річна Олена КРЯКОВА, студентка вінницького училища №15. З подругою Галиною Сидорчук хотіла піти на дискотеку, але їх не випустили з гуртожитку. Вахтер закриває приміщення о 22.00.

— У нас закон — не пускати дітей з гуртожитку після десятої вечора, — пояснює вахтерка. Не називається. — Впускати маємо право, але записуємо на список як опоздавших. Потім ті списки передаємо в училище, там з дітьми проводять виховну роботу. Про це знають і студенти.

Олена приїхала навчатися на перукаря з міста Славута Хмельницької області.

— Дівчата були в гуртожитку, коли до них прийшла подружка, яка живе у Вінниці. Покликала на нічну дискотеку, — розповідає Валерій Частоколян, заступник директора з виховної роботи. — Спочатку намагалися вийти через двері. Потім пішли по кімнатах другого поверху, просилися вийти через вікно, але на другому поверсі в нас установлені решітки. На третьому живуть старшокурсниці, які теж їх не випустили. Тоді вони вирішили спуститися із четвертого по простирадлах, які зв'язали докупи. Галя, подружка Олени, відмовилася лізти. Олена спускалася перша. Десь в районі другого поверху зірвалася і впала на підвальну нішу. Отримала черепно-мозкову травму, перелом правого плеча і забій внутрішніх органів живота.

В училищі з усіма дітьми провели бесіди з техніки безпеки.

— Олена порушувала дисципліну. 20 вересня ми мали з нею розмову щодо паління. Вона курила на підвіконні у гуртожитку. Після останнього випадку мати вирішила забрати її назад у школу у Славуту.

Зараз ви читаєте новину «Студентка випала з вікна гуртожитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути