середа, 13 червня 2012 06:15

Солярку крав екс-помічник прокурора

Протягом трьох років з цистерн на території сільгосппідприємств Погребищенського та Калинівського районів Вінниччини крали солярку 31-річний та 36-річний мешканці сусіднього міста Козятина. Її продавали дрібним підприємцям. За раз мали виручки до 20 тис. грн.

На прес-конференції, яка була присвячена протидії міліції майновим злочинам, начальник обласного управління карного розшуку Олександр Глянько підтвердив, що їх затримано за підозрою у скоєнні цього злочину. Деталі слідства не розголошують.

Відомо, що 1 червня їх зупинили міліціонери, коли ті перевозили джипом "Фольксфаген-Таурег". Чоловіки на прицепі  везли 2,5 тонн палива у баках. При обшуку у машині вилучили помпу та шланги по 20 метрів. Також незареєстрований бойовий пістолет і пневматичний автомат. Лише з Погребищенського району вкрали 10 тонн паливно-мастильних матеріалів.

Зціджували мінімум по дві тонни. Невідомо скільки всього здійснено крадіжок. Не всі керівники сільгосппідприємств подавали заяви у міліцію про крадіжку палива.

В одного із затриманих вилучили дійсне посвідчення помічника прокурора.

 

У попередній статті "Солярку крав екс-помічник прокурора" були вказані прізвища затриманих та те, що при затриманні 31-річний Анатолій Щаблевський предявив посвідчення прокуратури. Ця інформація добута з власних джерел.

Начальник обласного управління  карного розшуку Олександр Глянько лише підтвердив факт крадіжки, а про затриманих нічого не говорив.

Зараз ви читаєте новину «Солярку крав екс-помічник прокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути