пʼятниця, 26 жовтня 2018 07:40

Собака відгриз вуха і три пальці дитині

Автор: WWW.FACEBOOK.COM.COM/ХТЗ НЕ БЕЗ ДОБРЫХ ЛЮДЕЙ
  Анатолій Адаменко зі Слов’янська на Донеччині сидить на лікарняному ліжку. На хлопчика напав домашній пес, коли без нагляду дорослих вийшов на вулицю
Анатолій Адаменко зі Слов’янська на Донеччині сидить на лікарняному ліжку. На хлопчика напав домашній пес, коли без нагляду дорослих вийшов на вулицю

— Ребеночка привезли в больницу без сознания. У него был сильный болевой шок, мог не выдержать, — розповідає 43-річна Олена Штепа зі Слов'янська на Донеччині.

Її внука Анатолія Адаменка, 1 рік і 9 місяців, пошматував домашній пес 4 жовтня. Мати хлопчика 23-річна Інна в той час спала. Вона — на сьомому місяці вагітності. Батько 23-річний Ілля служить в ООС на Луганщині.

— Пообіді дочка вклала малого спати і теж задрімала. В хаті були самі. Толік прокинувся раніше. Виліз на стілець, відсунув засувку на дверях і вийшов надвір, — продовжує Олена Віталіївна. — Пес сидів на прив'язі. Коли був щеням, його ображали сусідські діти. Закидали камінням. Може, тому агресивний виріс. Як ухопив малого, ніхто не бачив. Довго волочив — усе тіло в синцях і ­саднах.

Інна вибігла надвір. Наробила крику. Вихопила сина. Був увесь у крові. Загорнула його в ковдру й викликала "швидку".

Пес відгриз хлопчику вуха і три пальці на лівій руці. Дитину забрали в місцеву реанімацію. Наступного дня доправили в Харківську обласну дитячу лікарню №1. Там пробув до 17 жовтня. Доліковується за місцем проживання.

— Толіку зробили кілька операцій. Синяки посходили, загоюється ліве вухо. Праве гниє, — каже Олена Штепа. — Внучок помалу оговтується. Став веселіший, краще спить і їсть. Треба робити пластику вух. Пропонують ставити силіконові, доки маленький. Вони на ніч знімаються, а вранці кріплять на спеціальний клей. Прооперувати готові в Німеччині за 20 тисяч євро. Таких грошей не маємо. Що робити з пальцями, поки що не вирішили.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 5168 7426 0626 3634

(Штепа Олена Віталіївна)

Зараз ви читаєте новину «Собака відгриз вуха і три пальці дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути