пʼятниця, 06 червня 2008 07:08

Школярі чотири місяці крали гроші з банку

Із січня 15-річний Євген і Артем, 14 років, обікрадали сейф Ощадбанку у селі Горбове Новгород-Сіверського району Чернігівщини. 12 травня молодшого затримали.

Ощадбанк розташований на першому поверсі двоповерхового будинку в центрі села. На другому — кабінети сільської ради. Закривала й відкривала відділення касирка Валентина Євдокименко. Її син Євген навчається у десятому класі.

У січні цього року Євген разом із другом Артемом украв у матері ключі. Відкрили приміщення Ощадбанку, потім сейф. Витягнули 2 тис. грн. Ключі повернули на місце. За вкрадені гроші купили мобільні телефони, решту витратили в барі. Нестачу касирка не помітила. У лютому хлопці поцупили 800 грн, у березні взяли ще півтори тисячі.

12 травня Артем пішов до банку один. Відкрив схованку. Узяв "обманку" — змащені спеціальною фарбою гроші. Такі є у кожному сейфі Ощадбанку, але працівники їх не беруть. Їх використовують для піймання злодіїв.

Школяр замастив руку і дверцята сейфа. Перелякався, вибіг надвір, двері зачинити забув. Ключ у дверях касирка помітила наступного ранку. Викликала міліцію. Під час затримання Артем намагався відмити фарбу з рук і одягу.

Дев"ятикласник мешкає з бабусею. Його батько виїхав з України на заробітки, мама живе зі співмешканцем у Новгороді-Сіверському.

Зараз ви читаєте новину «Школярі чотири місяці крали гроші з банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути