пʼятниця, 01 вересня 2017 00:15

Сина народного депутата Шуфрича відпустили на поруки батька

Автор: www.dsnews.ua
  Нестор Шуфрич-молодший сидить на засіданні Шевченківського районного суду Києва. Йому обирали запобіжний захід за скоєне ДТП
Нестор Шуфрич-молодший сидить на засіданні Шевченківського районного суду Києва. Йому обирали запобіжний захід за скоєне ДТП

Шевченківський районний суд Києва ухвалив відпустити 23-річного Нестора Шуфрича на поруки батька-нардепа. 26 серпня близько 22:30 він за кермом "Бентлі" потрапив у аварію. На вул. Шота Руставелі в Печерському районі столиці збив 31-річного Олексія Мельниченка. Чоловік переходив дорогу по "зебрі". Ударом його відкинуло на 20 м. Отримав закриту черепно-мозкова травму, переломи передпліччя та гомілки.

Прокуратура вимагала для Шуфрича-молодшого цілодобовий домашній арешт. Його батько просив відпустити сина під особисту поруку. Сказав, у того жінка на восьмому місяці вагітності. Має бути поруч із нею. Також суд врахував, що підозрюваний не переховувався, співпрацює зі слідством. Його родина повністю оплачує лікування постраждалого в ДТП.

— Це трагічна випадковість. Мій син не помітив пішохода. Співчуваю сім'ї постраждалого. Вірю, що лікарям вдасться врятувати життя Олексія. Зі свого боку, зробимо все для цього можливе, — каже нардеп.

Олексій Мельниченко до столиці приїхав із Херсона на заробітки.

— Не хочемо жодної помсти. Наше єдине бажання — щоб Олексій одужав і став на ноги, — каже Віктор Мельниченко, батько постраждалого.

Автомобіль "Бентлі" не належить сину депутата. Шуфрич-молодший взяв його напрокат для зйомок кліпу товариша-репера. Відганяв машину в салон, коли потрапив в аварію. За кермо сів тверезий. Наркотичних речовин у його крові теж не було, за висновками експертизи. У нього вилучили закордонний паспорт. Автомобіль забрали на штрафмайданчик.

Олігарх фігурує у справі як свідок

Львівський суд вдруге не зміг переглянути запобіжний захід Андрію Борщу, 43 роки, охоронцю олігарха 62-річного Петра Димінського. Не з'явився представник Генпрокуратури. Борща взяли під варту на два місяці без права на заставу. Назвав себе винним в аварії на трасі Львів — Краковець. Тоді загинула 31-річна Наталія Тріла. Її "Опель" протаранив "Мерседес". За словами очевидців, за кермом "Мерседеса" був Петро Димінський, власник футбольного клуба "Карпати" і телеканала ZIK. Після зіткнення сів у машину супроводу й поїхав. Охоронець Андрій Борщ залишився на місці ДТП. Бізнесмен фігурує у справі як свідок. 23 серпня йому вручили повістку на допит. За годину він вилетів приватним літаком зі Львова до швейцарської Женеви. За словами його адвоката Миколи Лисого, перебуває там із діловим візитом.

Зараз ви читаєте новину «Сина народного депутата Шуфрича відпустили на поруки батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути