вівторок, 29 серпня 2017 07:30

Син депутата Шуфрича збив чоловіка на пішохідному переході

Автор: www.24tv.ua
  Нестор Шуфрич-молодший на момент аварії був тверезий, засвідчила експертиза
Нестор Шуфрич-молодший на момент аварії був тверезий, засвідчила експертиза

Син народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича 23-річний Нестор за кермом "Бентлі" потрапив у аварію 26 серпня близько 22:30. На вул. Шота Руставелі в Печерському районі столиці збив 31-річного Олексія Мельниченка. Чоловік переходив дорогу по зебрі. Його забрали до лікарні.

Першу медичну допомогу Мельниченку надав син головного рабина України Моше Асмана — Менді. Був неподалік, коли сталася аварія. Він три роки служив в ізраїльській армії, закінчив курси парамедиків. Шуфрич-молодший до приїзду "швидкої" та поліції з авто не виходив.

Олексій Мельниченко до столиці приїхав із Херсона на заробітки. У чоловіка — тяжка закрита черепно-мозкова травма, переломи передпліччя та гомілки. Із лікуванням допомагає родина депутата.

— Чоловіка прооперували. Але його стан залишається вкрай важким. Він притомний, почав дихати самостійно. 29 серпня йому проведуть нейрохірургічну операцію, — каже головний лікар міської клінічної лікарні №17 Микола Дьомін. Разом з українськими лікарями Олексія оперуватимуть двоє нейрохірургів з Ізраїлю, яких запросив нардеп.

— Автомобиль "Бентли" не принадлежит сыну народного депутата. Взял его в автосалоне для съемок клипа товарища-рэпера под сценическим именем Pabl.А. Через улицу Шота Руставели отгонял машину в салон. Рядом на пассажирском сиденье сидел друг-исполнитель, — повідомили в прес-службі народного депутата.

— Перед приїздом поліції з'явився якийсь чоловік. Назвався представником слідчої групи. Документів не показав. Перешкоджав відео- та фотозйомці, — каже свідок ДТП Кирило Шведов.

Із відео камер спостереження видно, як Шуфрич-молодший їде містом на великій швидкості. Перед аварією на одному з пішохідних переходів мало не збив двох людей.

— Водій на момент аварії був тверезий. Наркотичних речовин в його крові теж не виявили. Зі слідством співпрацює. У нього вилучили закордонний паспорт, аби не зміг покинути країну. Автомобіль забрали на штрафмайданчик, — розповідає Оксана Блищик зі столичної поліції.

У поліції відкрили кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Син депутата Шуфрича збив чоловіка на пішохідному переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути