середа, 29 вересня 2010 00:17

Сергієві Носкову відрізав голову потенційний зять

Уранці 20 вересня жителі селища Губиниха Новомосковського району Дніпропетровщини побачили місцевого 32-річного Богдана. Він бігав од хати до хати і показував відрізану голову 59-річного Сергія Носкова.

— Тримав її за волосся, — розповідає 53-річна Антоніна Волошина, сусідка Богдана. — Я сиділа з малим надворі, зашивала черевика. Слава Богу, побачила його і забігла в хату. То він голову почав у вікно тицяти, стукати. "Тьоть Тонь, чо ви боїтеся?" — сміявся.

Богдан був п"яний. Його затримали міліціонери. Він не ховався, ходив біля хати. Показав тіло Носкова, зізнався у вбивстві. Докладно розповів, як цілу ніч пив із ним горілку, як посварилися, як 17 разів ударив його ножем, а потім відрубав голову.

— До ранку сидів із тою головою, — каже сусідка 55-річна Антоніна Коряк. — Пив чай, розмовляв.

Богдан родом із Дніпропетровська. Сидів у в"язниці за вбивство батька. У Губинисі його називають алкоголіком. Останні два місяці жив із розлученою 19-річною Іриною, донькою Сергія Носкова. Однак нещодавно до співмешканки приїхав колишній чоловік і забрав її до себе на Західну Україну. Богдан і далі називав Носкова тестем, любив із ним випивати.

— Він якось неадекватно себе вів, — говорить Антоніна Волошина. — Ірі різав горло. Вона тікала до сусідів. З тою головою ходив по сусідньому селі Миколаївка. Лякав людей, сміявся. Казав, що через три дні його відпустять. Мене досі колотить після того.

Сергієві загрожує довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Сергієві Носкову відрізав голову потенційний зять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути