Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 07:12

Сергія Ярощука ловили 300 міліціонерів

Минулої суботи в Чернівцях затримали 26-річного Сергія Ярощука. 20 січня він напав на трьох жінок. Одну пограбував, другу підрізав, третю зґвалтував.

Першою до міліції звернулася 30-річна Оксана. Вона ввечері поверталася до родичів на вул. Комарова. Сергій зайшов за нею в ліфт, натиснув кнопку зупинки кабіни та дістав ножа. Перелякана жінка віддала гаманець.

— За описом потерпілої нападник був середньої статури, можливо, колишній засуджений, уживає наркотики, — розповідає начальник обласного управління карного розшуку Микола Макаревич, 35 років.

Того ж вечора Ярощук намагався пограбувати 25-річну Ірину в ліфті будинку на просп. Незалежності. Жінка опиралася, тому нападник її підрізав. Нині вона одужує.

За годину в ліфті сусіднього будинку Сергій із ножем у руках зґвалтував 20-річну Наталію. Відібрав у неї гроші, прикраси та мобілку.

— Щоб його спіймати, патрулювали 300 міліціонерів у цивільному, — продовжує Макаревич. — Чергували біля кожної багатоповерхівки у спальних районах.

Нині Сергій Ярощук у камері ізолятора тимчасового тримання. Проти нього порушили кримінальну справу. Його вже тричі судили за грабежі та розбої.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Ярощука ловили 300 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути