четвер, 18 вересня 2008 07:08

Сергій Коньков із Черкас підробив паспорта

40-річний черкащанин Сергій Коньков самостійно виготовив реєстраційний штамп і поставив собі в паспорті позначку про приписку.

— Минулого тижня він прийшов до нас змінити приписку, — згадує 33-річний Юрій Дученко з Придніпровського райвідділу Черкас. — Паспортисти зазирнули в його паспорт. А він не був зареєстрований і на попередньому місці проживання. Сам ставив собі відмітки. Пояснив, що не хотів довго стояти в чергах до паспортного столу.

Коньков розлучений. Живе на вул. Чигиринській. Його хату міліціонери обшукали. Знайшли саморобний меч-рапіру та нунчаки — з"єднані ланцюгом дві палиці, які використовують для бою у східних єдиноборствах. Згідно з висновками експертів, таку зброю вважають холодною.

— Чоловік сказав, що виготовив її для самозахисту. У хаті знайшли й радянський паспорт з його фотографією. Своє фото Конькова уклеїв у знайдений чужий паспорт у 1993 році. Мав свій, але там була відмітка про депортацію, — веде далі Дученко.

У черкащанина вилучили 11 г висушеної коноплі. Проти нього порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Коньков із Черкас підробив паспорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути