Ексклюзиви
четвер, 23 вересня 2021 07:11

Сергій Бєлий задушив 3‑річного сина

В лісосмузі поблизу Глухова на Сум­щині знайшли мертвим 3‑річного Олексія 16 вересня. Цього дня хлопчику мало б виповнитися 4 роки.

Напередодні близько 16‑ї його з дитсадка забрав батько 50‑річний Сергій Бєлий. Додому не прийшли. Їх оголосили в розшук. Вранці чоловіка зна­йшли на одній із вулиць міста. Він зізнався у вбивстві й показав, де залишив тіло сина. Розповів, що зв'язав йому руки й ноги скотчем. На голову надів поліетиленовий пакет. Хлопчик задихнувся.

— Це давно назрівало. Ще рік тому хотів вивезти й залишити. Це йому помста за молодшого брата. Він його двічі мало не скалічив. Ледь голову йому не розвалив, — розповів Бєлий під час допиту.

Місцеві кажуть, що Сергій із дружиною Ніною виховували трьох дітей. Сини спільні, старша донька — від попереднього шлюбу жінки. Ще один син Ніни шість років тому втопився в озері в неї на очах. Хлопцю було 10 років.

— Чоловік завжди бавився з молодшими дітьми. Олексія водив до садочка й забирав, — говорить місцева 46‑річна Оксана. — Після трагедії дізналися, що Сергій начебто має діагноз олігофренія (розумова відсталість. — ГПУ).

Чи має чоловік психічні розлади — встановить експертиза. Він родом із Західної України. На Сумщину приїхав шість років тому. Медичну картку знищив, за словами Володимира Крупецьких з обласної поліції.

— Він говорить, що має третю групу інвалідності, щось із головою. Що саме — не уточнює. Родичі про діаг­ноз і проблеми знали, — каже Крупецьких.

На час слідства Сергія Бєлого триматимуть під вартою без права на заставу. Причини смерті дитини встановлюють експерти.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бєлий задушив 3‑річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути