Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2012 05:45

Семикласник задушився під час гри

Автор: Фото з архіву родини колесникових
  Артем Колесников з міста Сміла Черкаської області зачепився хустинкою на шиї за дверну ручку
Артем Колесников з міста Сміла Черкаської області зачепився хустинкою на шиї за дверну ручку

В обід 10 березня в місті Сміла Черкаської області задушився 13-річний Артем Колесников. Він грався з сестрою і ненароком зачепився пов'язкою на шиї за двері.

— Мама Свєта пішла на базар, Артема із 5-річною сестрою залишила, — каже 65-річна Людмила Березовська, директор школи №5. Хлопчик навчався в 7-А класі. — Як прийшла, то вже застала сина мертвого. Від того всього Свєта геть страшна стала. І дихать не може.

Колесникови живуть у 5-поверхівці за 300 м від школи. Світлана Іванівна працює медсестрою у військовій частині. Із батьком Артема розлучена. Сина й доньку виховувала з другим чоловіком.

Артема поховали 12 березня.

— Золота дитина була, — каже його перша вчителька Світлана Артеменко. — Та й сім'я така ж, турбувалися про нього. Мама, як у перший клас його привела, стала плакати. Питаю, чому плачете? А вона: я взагалі плаксива. Із першого класу Артем в усьому був лідером, у футбол найкраще грав. Наполегливий. Якось каже, що батьки пообіцяли купити комп'ютер, якщо вчитиметься гарно. То за місяць відмінником став.

— Після похорону до мене група батьків прийшла. Кажуть, діти нажахані, — говорить директор. — Артема всі любили. Об 11-й дня він есемески однокласникам слав, балакав по мобільнику, а в обід його не стало.

Зараз ви читаєте новину «Семикласник задушився під час гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути