Ексклюзиви
вівторок, 27 квітня 2010 07:25

Семеро чоловіків загинули в "мерседесі"

Автор: фото надане прес-центром УДАІ України в Миколаївській області
  ”Мерседес” стоїть після зіткнення з вантажівкою ”вольво” на трасі Одеса—Мелітополь—Новоазовськ. Від удару вантажівку викинуло на узбіччя
”Мерседес” стоїть після зіткнення з вантажівкою ”вольво” на трасі Одеса—Мелітополь—Новоазовськ. Від удару вантажівку викинуло на узбіччя

Уночі 24 квітня до салону легкового автомобіля "мерседес" сіли 10 чоловіків. Виїхали до Миколаєва з приміського села Нечаяне. На 103-му км дороги Одеса—Мелітополь—Новоазовськ авто вискочило на зустрічну смугу й врізалося у фуру "вольво". Семеро загинули на місці, трьох у важкому стані відвезли до лікарні.

— Я ехал где-то в полтретьего и видел всё это, — згадує водій Сергій, який за кілька хвилин проїздив повз місце аварії. — Кошмар! Дорога там сделана хоть и на "четвёрочку", но я ехал 95 километров в час. У "мерса" габариты горели.

Швидкість "мерседеса" перевищувала 120 км/год. Від удару вантажівка "вольво" вилетіла на узбіччя й вдарилася об дерево. Її шофер теж скалічився.

Водій і пасажири легковика — із села Нечаяне. За кермом був 38-річний Петро Коновалов. Він приватний підприємець, мав власний бар і автомайстерню.

— Коновалов — депутат Миколаївської райради. Він місцевий бандит. Начебто їхали на чергову розбірку в село Комсомольське, — кажуть у Нечаяному. — Рявкнув на хлопців, щоб ті сідали в машину, от вони й сіли. Його всі боялися. Колись голова сільради зробив зауваження, так получив удар.

Їхали на чергову розбірку в село Комсомольське

— Того вечора хлопці святкували 20-річчя Жені Шапильняка, — розповідає місцевий Микола. — Сиділи у сільському барі. Там був і п"яний Коновалов. Хлопцям стало скучно в селі, й вони вирішили гайнути у Миколаїв. Думали їхати на двох машинах, але "жигулі" не завелися.

Усіх загиблих поховали на сільському кладовищі. Їм, окрім водія, від 19 до 24 років.

— Шкода хлопців, — каже дехто із селян. — Але, з іншого боку, село тепер дихне із полегшенням. Бо не буде Коновалова. Не одна мати тепер плюне на його могилу.



Список загиблих:


1. Коновалов Петро

2. Лисенко Володимир

3. Лижненко Максим

4. Шапильняк Євген

5. Гнатюк Дмитро

6. Петров Ігор

7. Громадянин Кореї, імені встановити не вдалося

Зараз ви читаєте новину «Семеро чоловіків загинули в "мерседесі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути