вівторок, 15 листопада 2011 05:45

Шахрайки пропонували складати ручки "Паркер"

Тернопільські міліціонери затримали 26-річну донеччанку та 22-річну кримчанку. Вони орендували офіс на вул. Олени Кульчицької, назвавшись підприємством "Арбат". Дурили місцевих, пропонуючи роботу на дому.

— У них на морді було написано, що аферистки. Так прямо їм і сказав. Відказують — та ми чотири роки вже працюєм, якісь документи показали, — розповідає тернополянин 53-річний Петро Щапанюк. — Їхнє оголошення я знайшов у газеті. Офіс — два столи, два стільці, допотопна вішалка, якийсь сертифікат на стіні. Пропонували збирати ручки "Паркер". Я мав їм 200 гривень заплатити і договір укласти, а вони обіцяли через місяць уже матеріал прислати. Заробіток — 800 гривень на тиждень. Тож дурному ясно, що найвідоміші у світі ручки ніхто б не крутив на квартирі.

— За два тижні роботи в "Арбаті" видурили гроші мінімум у 35 жителів Тернополя і району. Це тільки ті, що написали заяви, — розповідає 48-річний Петро Колісник з обласної міліції.

У договорі, який підписували з клієнтами, про працевлаштування не йшлося. Гроші платили нібито за консультаційно-інформаційні послуги. Стосовно жінок порушили кримінальну справу за шахрайство.

Зараз ви читаєте новину «Шахрайки пропонували складати ручки "Паркер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути