вівторок, 12 березня 2019 07:20

П'ятеро людей загинули в ДТП

Автор: WWW.NPU.GOV.UA
  У селі Яблунівка Мака­рівського району на Київщині легковик зім’яло об ­дерево. В салоні їхала компанія з шести людей. Із них живою лишилася одна дівчина
У селі Яблунівка Мака­рівського району на Київщині легковик зім’яло об ­дерево. В салоні їхала компанія з шести людей. Із них живою лишилася одна дівчина

Столичні лікарі ­борються за життя 15-річної Ірини ­Лещенко з села ­Яблунівка Макарівського ­району на Київщині. 8 березня близько 2.30 ночі вона разом із подругою 16-річною Тетяною Горюк та чотирма товаришами розбилися в автомобільній аварії. Ірина у комі на апараті штучного життєзабезпечення. Решта її приятелів загинули.

— За кермом "Лади" був 27-річний чоловік із сусідньої Новосілки. На некрутому повороті виїхав на зустрічне узбіччя і врізався в дерево, — розповідає 52-річний Микола Жукович з обласної поліції. — В автівці було п'ятеро пасажирів. Водій, троє хлопців віком 19–20 років та 16-річна дівчина від отриманих травм загинули на місці. Парубки жили в Новосілках. Дівчата — із села, де трапилася аварія.

Тетяна та Ірина були подругами, мешкали на одній вулиці в будинках навпроти. Ірина навчається у дев'ятому класі місцевої школи. Її з трьох років самотужки виховує батько 42-річний Іван Михайлович. Працює вантажником на підприємстві. Матір була ­позбавлена батьківства. Подруга школярки навчалася на першому курсі медичного коледжу. У неї залишилися батьки та старша сестра.

— Дівчата були як сестри. Того вечора нас обманули. Іра відпросилася ночувати до Тані. Сказали, поговорять і лягатимуть спати. Але вночі їм подзвонили хлопці. Вони тихенько вислизнули і пішли з ними на зустріч, — розповідає Іван Михайлович. Проїхали метрів 500 і розбилися. Вранці подзвонила голова сільради й розказала про аварію. Дочку в строгості воспитую, щоб нікуди не ходила. Про хлопців і мови не було. Тих, з якими була в машині, не знаю. Лише про водія, що в нього двоє дітей сиротами лишилися. Кажуть, був випивший. По селу їхав під сто кілометрів.

Тетяну Горюк поховали у весільній сукні в Яблунівці 10 березня.

У Тернополі 13-річна дівчина за кермом "Субару" в'їхала у "Фольксваґен пасат". Аварія трапилася на вулиці Бережанській увечері 9 березня.

Відомо, що винуватиця аварії із села Почапинці Тернопільського району. Авто взяла без дозволу батьків.

— Дівчина навчається в сьомому класі. Захотіла покататися на машині. Але з керуванням впоратися не вдалося. Виїхала на зустрічку і врізалася в іншу машину, — каже 46-річний Сергій Крета з обласної ­поліції. — Ніхто не постраждав.

На батьків дівчини склали адміністративний протокол. З водієм іншої іномарки вони порозумілися. Кримінальне провадження слідчі не відкривали.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро людей загинули в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути