вівторок, 21 лютого 2012 05:00

П'яний депутат побив машину даїшників

— Вискочив на капот, почав бити кулаками по склі, розбив. Копав у переднє ліве крило, шарпав інспекторів, погрожував розправою та звільненням, пред'явив посвідчення депутата Пустомитівської районної ради, — так у Львівському обласному управлінні Державтоінспекції описують пригоду біля села Лисиничі Пустомитівського району.

12 лютого інспектори зупиняли ВАЗ-21099. Водій тікав, наздогнали його в селі. За кермом сидів 41-річний львів'янин, поруч — депутат райради Степан Підкуймуха, 47 років. Обидва були п'яні. У водія рівень алкоголю в крові у вісім разів перевищував норму.

— Інспектори запропонували шоферові проїхати на експертизу. Той погодився, — розповідає Світлана Добровольська з прес-служби ДАІ. — Коли почали рушати, до патрульного авто підбіг пасажир "лади". Давай трощити. Інспектори намагалися його зняти, але він не опирався, лаявся. Довелося викликати міліцію.

Степан Підкуймуха — підприємець, має продуктовий магазин. Торік два тижні перебував у слідчому ізоляторі. Його звинувачували у хуліганстві під час інцидентів у Львові 9 травня. На суді оголошував голодування. Виборці вимагали його випустити, збиралися на мітинги.

Деталі пригоди з'ясовує районна прокуратура. Однопартійці Підкуймухи кажуть, депутат лікується від гіпертонічного кризу в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «П'яний депутат побив машину даїшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути