пʼятниця, 03 серпня 2018 06:10

П'яний депутат міської ради влаштував аварію

У селі Новий Витків Радехівського району на Львівщині депутат Сокальської міської ради 43-річний Василь Петрушка "Фіатом Скудо" виїхав на зустрічну смугу. Там зіткнувся з рейсовим автобусом. Від удару його відкинуло на 72-річну жінку, яка велосипедом поверталася з церкви. Їхала по узбіччю дороги. Від отриманих травм померла.

За кермо "Фіата" Петрушка сів напідпитку. У його крові експертиза виявила 1,5 проміле алкоголю (1,3 проміле — середній ступінь сп'яніння. При 0,3 проміле сідати за кермо не рекомендують. — ГПУ).

— Останнім часом Василь мав проблеми зі здоров'ям. Із гормонами чи з серцем, — каже сусід депутата Ігор Немчук, 46 років. — Окрім міської ради працює стоматологом у Сокальській лікарні. Знаю його давно. Добрий чоловік, але пиятика за кермом — це злочин.

Петрушку взяли під варту на 60 діб. Його можуть ув'язнити на вісім років.

— Василь сумлінно виконував свої депутатські повноваження. ­Сесії майже не пропускав, — говорить секретар Сокальської міської ради 33-річний Ігор Сидор.

Зараз ви читаєте новину «П'яний депутат міської ради влаштував аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути