Ексклюзиви
четвер, 02 вересня 2010 04:29

П"яний даїшник збив вагітну

30 серпня о 10.30 у Волноваському районі на Донеччині прапорщик Державтоінспекції Дмитро Джарти "фольксваґеном" на смерть збив 22-рiчну Юлію Найденову. Вона йшла в село Новогнатiвку до батьків. Була на восьмому місяці вагітності.

Юлія з чоловіком Андрієм жила в сусідньому селі Миколаївка. Працювала перукарем. У неї залишився син Дмитро, йому 1 рік. У жовтні мала народити другого хлопчика.

— Іномарка мчала за Юлею на страшенній швидкості. Наздогнала, вдарила і проїхала вперед, — розповідає очевидиця Зінаїда. — Слава Богу, вона йшла без Дімки. Він гостював у діда з бабусею.

Юлія йшла на відстані не менше як 1 м від шляху. Після удару тіло пролетіло 10 м. "Фольксваґен" заїхав у кювет на протилежному боцi дороги. Кажуть, 42-рiчний Дмитро Джарти вийшов з машини хитаючись. Він повертався додому зі служби. Із дружиною і 17-рiчним сином живе неподалік, у селищі Роздольне.

— Від нього несло горілкою за кілометр. Матюкався, казав: "Сама винна", — сів за кермо і поїхав. Але через півгодини повернувся, — розказує місцева Ольга. — Юля була ще жива, намагалася пiдвестися. Ми з жiнками стали шукати — де ж дитина, бо вона ж ішла з коляскою. Але з візочка посипалися овочі.

Жінка бачила, як він за кермом коньяк запивав пивом

Із роботи приїхав Юлін батько. Дочка померла в нього на руках через 15 хв. Вона була єдиною дитиною Олександра Авдiйовича і Тетяни Юріївни Найденових. У неї був зламаний хребет.

— Цей гад казав: "Она, сука, посреди дороги шла". Односельці відтягнули, щоб я не набив йому морду, — каже 45-річний Олександр Найденов.

Дмитра Джарти затримали на місці аварії.

— З Державтоінспекції його звільнили, — говорить Олександр Зубенко із прес-служби ДАІ Донецької області.

Прокуратура порушила кримінальну справу, веде розслідування. Затриманому загрожує вісім років колонії.

— Узимку Джарти теж потрапив в аварію, — згадує Тетяна Найденова. — У селі врізався і застряв між двома стовпцями. Заснув п"яний за кермом, у міліцейській формі. Хлопці хотіли виштовхати машину, але не наважилися. У нього пістолет валявся. Боялися, що почне стріляти сп"яну. А ще одна жінка бачила, як він за кермом коньяк запивав пивом.

Під час аварії даїшник був одягнений у звичайну сорочку і міліційні штани.

— Він убив двох людей, і статтю йому потрібно за двох. Дитя в утробі вже було повноцінне. Коли зробили розтин, сказали: "Який ангелочок". Його в труну поруч із мамою поклали.

Поховали Юлію Найденову з ненародженою дитиною 1 вересня.

Дільничний скалічив трирічну дівчинку

29 серпня о 18.30 у селі Дмитрiвка Шахтарського району Донеччини дільничний міліціонер збив 3-річну дівчинку. Дитина дістала закриту черепно-мозкову травму.

30 серпня у Миколаєві автомобіль ДАІ наїхав на пенсіонерку на пішохідному переході. Міліцейська машина тягла її на капоті 10 м. Потерпіла має багато травм.

Зараз ви читаєте новину «П"яний даїшник збив вагітну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути