четвер, 22 жовтня 2009 19:39

"Поведінка політиків виходить за межі норми"

  Мирослав Попович вважає, що політики роздмухують скандал навколо зґвалтування дітей, щоб скомпрометувати конкурентів
Мирослав Попович вважає, що політики роздмухують скандал навколо зґвалтування дітей, щоб скомпрометувати конкурентів

— Мене лякає неперебірливість політиків, які використовують у боротьбі з конкурентами будь-який бруд, — каже Мирослав Попович, 79 років, директор Інституту філософії ім. Григорія Сковороди, член Національної комісії з питань моралі. — Улаштували цей скандал, не зважаючи на жодні моральні бар"єри. Зараз його роздмухують. Народний депутат Лук"янов на телешоу в Шустера сказав, що йому гидко бути біля представників партії вбивць і збоченців. Така поведінка виходить за межі норми. Це вже якась психічна патологія.

Наша політична система перебуває на підлітковому етапі розвитку. Партії не мають ідеології. Нічого не роблять для боротьби із суспільними негараздами. Тому, щоб завоювати виборців, поливають брудом конкурентів або роздають казкові обіцянки. При цьому в держави з кожним роком дедалі менше ресурсів для їх виконання. Ближче до виборів очікувати можна чого завгодно. Не здивуюсь, якщо когось звинуватять у тому, що він з"їв людину живцем.

Але педофілія — це занадто навіть для наших депутатів. Хоча в принципі нічого неможливого в таких звинуваченнях немає. Адже списки кандидатів складають партійні боси. Їм потрібні гроші для передвиборної боротьби. Багатії згодні платити за статус депутата, щоб мати недоторканність і робити все що заманеться.

Зараз ви читаєте новину «"Поведінка політиків виходить за межі норми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути