Ексклюзиви
середа, 14 вересня 2011 07:45

Понад добу сусід тримав у полоні Наталію Єрьоміну

— Время проходило так — мы говорили, и время от времени он прям при мне мастурбировал. Дважды довел меня до истерики — я пробовала вырваться. Он бросал меня на пол и бил. Зуб выбил, — розповідає тернопілька 41-річна Наталія Єрьоміна.

Сусід із будинку навпроти, 56-річний Петро Чупак понад добу утримував її силою у своїй квартирі. Називав дружиною та пропонував секс.

— Наталя Володимирівна невисокого зросту, повнотіла, з коротким світлим волоссям.

Живе в цивільному шлюбі з 51-річним Андрієм. Мешкають на вул. Симоненка, у спальному мікрорайоні Аляска. Син від першого шлюбу живе окремо.

— Падчерці 25 років виповнилося, то мала зайти чайку попити, відсвяткувати, — згадує Наталія. — Я взяла продуктів у мами, пішла десь о сьомій вечора в магазин купити тортик і пляшку. Той мужик — у черзі за мною. Я його з вигляду знала, бо часто біля магазину бачила. Того вечора був у спортивних штанях і футболці. Наче тверезий.

Наталя Володимирівна підзаробляє розведенням котів британської породи.

— Він виходить за мною з магазину. Каже: "У вас така гарна кішечка, а в мене кіт є такий самий". Розговорилися, запросив на кота подивитися. Мені інтересно — пішла. Як тільки зайшли в квартиру, двері замкнув, ключ сховав.

Кота не було.

— Він каже: "Ти моя жінка і будеш жити в мене". Я пояснюю, що в мене чоловік, син, мати стара — усі переживатимуть. Зациклився: "У тебе нікого нема, ти моя жінка". Думала споїти його. Відкрила ту бутилку, яку на день народження несла. Але він у першу ніч вирубався тільки на 15 хвилин. Коли я попробувала ключі забрати — прокинувся. Пробувала тарабанити в двері, кричати — то він бив і починав душити.

Зранку Петро Чупак пішов із квартири, залишив Наталю під замком.

— Вибігла на балкон — дев'ятий поверх. Кричала до перехожих, щоб помогли, що мене насильно закрили. А там переважно молодь гуляла — дивилися на мене і махали рукою. Усім байдуже. У двері знову товкла, ніхто не підійшов.

Господар квартири повернувся напідпитку. Пообіцяв, що ввечері відпустить жінку додому. Але потім сказав, що відкриє двері зранку. Пробував затягнути її в ліжко.

— Я сказала, що хочу випити. Собі наливала на дно, а йому повний стакан. Під ранок він вирубився. Я витягнула ключі з кишені й побігла додому. Перше думала міліцію не викликати. А щоб знайомі з ним самі розібралися. Але чоловік порадив, що з придурком краще ні в які діла не влазити.

Петра Чупака забрали в СІЗО. Проводять психіатричну експертизу.

— Його дружина 10 років тому на заробітки в Чехію поїхала, там вийшла заміж. Синів забрала, — розповідає 56-річна Ольга Дідуник, сусідка Петра Чупака. — Ми його в будинку називали Петро-маслосирбаза — бо там робив. Перед тим ми з ним на ХБК працювали — він ткачем був. Останнім часом гружчиком по магазинах підробляв, штукатурив, бутилки збирав. Хоч випивав, але трудяга. Такого, щоб із головою не дружив, не замічала. Але безпардонний: якось казав, що йому тяжко без жінки, просив супу зварити і підлогу помити.

Петрові Чупаку загрожує п'ять років ув'язнення. Наталія Єрьоміна планує подати до суду, щоб отримати відшкодування моральних і матеріальних збитків.

Зараз ви читаєте новину «Понад добу сусід тримав у полоні Наталію Єрьоміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути