вівторок, 07 листопада 2017 07:30

Полковника СБУ з дружиною розчавила маршрутка

Автор: www.podrobnosti.ua
  Наталія й Валерій Корнієнко з Києва загинули під колесами міської маршрутки. У подружжя лишилися син та онук
Наталія й Валерій Корнієнко з Києва загинули під колесами міської маршрутки. У подружжя лишилися син та онук

— На остановке стояли маршрутки и машины. Троллейбус ­остановился во второй полосе — люди ­выходили и заходили. И тут на бешеной скорости летит маршрутка. Люди оказались зажаты между двумя "Богданами", — говорить киянин Петро.

4 листопада став свідком аварії на зупинці Героїв Дніпра в Оболонському районі столиці. Трьох людей, які йшли до тролейбуса, затисло між маршрутками №402 та №464. Загинула Наталія Корнієнко, 64 роки. Її чоловік 65-річний Валерій помер у "швидкій". Ще одна жінка отримала травми грудної клітки.

— Водитель троллейбуса не мог подъехать к остановке ближе. Под борт справа подлезла маршрутка, — каже Олександр Бурлака з Куренівського тролейбусного депо.

Водій автобуса №402 поїхав з місця аварії.

— Я чекав, поки від'їде автобус попереду, — розповідає водій маршрутки №464 Сергій Шевельов. — Мені кажеться, шофер здав назад. Він і переїхав людей.

Керівник маршруту №402 Петро Павленко звинувачення щодо свого підлеглого відкидає.

— Водій випускав пасажирів, коли 464-та трохи стукнула його ззаду. Він вийшов із машини, — каже Павленко. — Подивився, що на тому автобусі тільки тріснула фара — ДТП незначна. Тому наш водій і поїхав.

Загиблий Валерій Корнієнко — полковник СБУ, ветеран Афганістану. Був помічником ректора Націо­нальної академії Служби безпеки ­України.

"Один з найбільш відповідальних і професійних українських офіцерів. Курсанти Академії звали його "Корней" і намагалися не попадатися йому на очі. Він керував стройовою частиною і чихвостив підлеглих, як сидорових кіз. Завдяки його стусанам все трималося", — написав у "Фейсбуку" заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін.

У водіїв тролейбуса та двох маршруток взяли кров на вміст алкоголю. Результати будуть відомі за 10 днів. Винуватець ДТП — водій маршрутного таксі №464, за попередньою версією. Його затримали, можуть ув'язнити на 10 років.

Жінка з 4-річним сином загинули в аварії

3 листопада на дорозі Березне — Балашівка на Рівненщині злетів у кювет "Мерседес". Загинули 29-річна дружина і 4-річний син водія. В авто було ще двоє дітей. 5-річного та 1,5-річного хлопчиків із тяжкими травмами голови забрали в реанімацію. 19-річна сестра загиблої — в хірургічному відділенні з переломом грудного відділу хребта та численними травмами. Водій від госпіталізації відмовився. Був тверезий, за попередніми даними слідства.

У Житомирі автомобіль "Мазда" врізався в дерево, а потім у стіну будинку по вул. Старовільській уночі 6 листопада. Загинули 28-річний водій авто і пасажирка, 17 років. Чоловік перевищив швидкість, не впорався з керуванням, кажуть у поліції.

У селі Гаї Пустомитівського району на Львівщині 17-річна дівчина за кермом "Фольксваґена" з'їхала в кювет. Водійських прав не мала. У салоні була з чотирма друзями з сусідніх сіл Городиславичі та Миколаїв. 16-річний хлопець загинув. Решта перебувають у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Полковника СБУ з дружиною розчавила маршрутка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути