Ексклюзиви
пʼятниця, 04 жовтня 2019 06:50

Поліцейський відбив 17-річному Максиму Кутняку селезінку

У Полтаві п'яний чоловік із битою напав на двох студентів Української академії лідерства ввечері 29 вересня. 17-річному Максиму Кутняку відбив селезінку. Хлопця прооперували, видалили пошкоджений орган. Його подруга Вікторія не постраждала, встигла втекти.

— Максим із Вікою поверталися з кав'ярні в центрі ­міста. Йшли через двори. Почули, що хтось іде за ними слідом. ­Зупинилися, зробили крок до лавки. Повз них пройшов чоловік із бейсбольною биткою в руці. Як тільки вони сіли, швидко вернувся назад. Із матюками замахнувся на Макса, — розповідає 28-річний Святослав Келим-­Золотайко, менеджер Полтавського осередку Української академії лідерства. — Між ними не було жодного конфлікту чи розмови. Спонтанна агресія. Віка злякалась і побігла до будинків. З одного під'їзду якраз виходив чоловік, упустив її всерединy.

Нападником виявився місцевий 45-річний Василь Твердохліб. Він — працівник Національної поліції, сержант батальйону патрульної служби особливого призначення "Полтава". Того вечора був напідпитку. Живе у будинку неподалік. Подібні інциденти за його участі траплялися й раніше, за словами сусідів.

Справою про напади займається Державне бюро розслідувань. Також поліцейські провели службове розслідування. За його висновками Твердохліба звільнили з правоохоронних органів 1 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський відбив 17-річному Максиму Кутняку селезінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути