пʼятниця, 08 червня 2018 00:35

Підлітків знайшли мертвими в ліжку

Автор: WWW.ZTNEWS.COM.UA
  Максим Талько й Ольга Остапенко з села Висока Піч Житомирського району мешкали на одній вулиці. Їх мертвими у власному домі знайшла мати хлопця
Максим Талько й Ольга Остапенко з села Висока Піч Житомирського району мешкали на одній вулиці. Їх мертвими у власному домі знайшла мати хлопця

У селі Висока Піч Житомирського району поховали 15-річну Ольгу Остапенко та її товариша Максима Талька, 16 років. Мертвими їх знайшли в квартирі хлопця 2 червня. Отруїлися невідомою речовиною, за попередніми висновками експертів.

— Їх знайшла мати Максима, коли повернулася вранці з роботи. Двері в квартиру були зсередини замкнені, син не відчиняв. Зламали замок, а вони валєтом в кроваті лежать, — розповідає голова сільради 45-річний Анатолій Маслов. — Хлопець лиш у спортивних штанях був, дівчина — під покривалом. Коло них лежали банки з-під енергетиків, пристрій для куріння трави, якісь таблєтки. Жінка думала ще живі. "Скору" визвала. Але вже було пізно.

Ольга закінчила дев'ятий клас, здавала зовнішнє незалежне оцінювання. Її виховували баба Валентина Володимирівна й батько Олександр Вікторович. Мати дівчини Аліна Ясинська позбавлена батьківських прав. Максим закінчив школу торік. У вересні мав вступати в училище. Був єдиним сином у матері 36-річної Ірини Леонідівни.

— Батьки Олі випивали. З часом чоловік за розум узявся, пішов працювати. Після розлучення суд залишив дитину з ним, — додає Анатолій Анатолійович. — Дівчинка гарно вчилася, ніколи її не бачили з пляшкою пива чи цигаркою. Підробляла — то ягоди збирала, то різноробочою на підприємстві в сусідньому селі. Максим теж непоганий хлопець. Його матір постійно працює, аби поставити сина на ноги.

Того вечора підлітків бачили в місцевому кафе.

— Максим добре випив, кажуть. Оля помагала йому додому дійти. Вони жили на одній вулиці, — додає Маслов. — Десь опівночі батько набрав дівчину і спитав, коли вдома буде. Відповіла, що скоро. Потім її телефон вимкнувся.

Смерть підлітків розслідують у поліції. Призначено низку експертиз.

Зараз ви читаєте новину «Підлітків знайшли мертвими в ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути