вівторок, 10 серпня 2010 07:54

Пенсіонери ховали наркотики у літній кухні

По обіді 2 серпня до голови села Кривче Борщівського району Тернопільщини подзвонили із райвідділу міліції.

— Сказали: треба іти до одних пенсіонерів, — згадує 47-річний Володимир Базюк. — Йому — 67, їй — 63. Живуть практично у центрі села, з іншими контактують мало. Приходжу, а у них коноплю виявили. Прибули п"ятеро міліціонерів із Борщова. Я був дуже здивований. Хоч живемо всі в одному селі, а ніхто нічого не знав.

На обійсті виявили 51 рослину коноплі. Усіх одразу зірвали, посікли і закопали. Крім того, знайшли і сушену марихуану — майже 2 кг. Її селяни зберігали у літній кухні.

Кривче знаходиться за 125 км від Тернополя. Тут живуть 1803 людини. Село відоме своїми карстовими печерами. Зокрема тут розміщена відома Кришталева печера протяжністю 22 км. Сюди приїжджають екскурсії з України та з-за кордону. Селяни пропонують туристам спробувати наркотики у печерах.

— Пенсіонери казали, що то самосів. Бо не на городі росте, а між оборогом і стайнею. Фактично там не оброблена земля, — продовжує Володимир Степанович. — Люди не одинокі, мають трьох дітей. І внуки є. Не питущі. Мають цегляний будинок. Живуть, як усі — близько гектара поля, кури, корова. Отримують мінімальну пенсію. Роботи додаткової не мають. У нас і молодь її не має.

Пенсіонерам загрожує штраф.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери ховали наркотики у літній кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути