четвер, 16 лютого 2012 05:30

Пасажирку метро намагалися зґвалтувати

8 лютого в потязі Київського метрополітену невідомий намагався зґвалтувати 23-річну жінку. Напав у вагоні між станціями Червоний хутір і Бориспільська Сирецько-Печерській лінії.

На відеозаписі камер спостереження видно, що о 17.41 поїзд відправляється зі станції. У вагоні лише чоловік і жінка, сидять неподалік. Раптом чоловік підходить до жінки, знімає штани до колін. Та зривається з місця, біжить до переговорного пристрою "пасажир-машиніст". Кнопка виклику — на стіні біля дверей навпроти. Чоловік біжить слідом зі спущеними штанами. Жінку ловить, притискає до дверей, починає цілувати в шию. Та пручається, знову тисне на кнопку виклику, кричить. Нападник б'є її долонею, жінка падає на підлогу. Чоловік сідає. За кілька секунд вагон зупиняється, входять машиністи і міліціонер. Пасажира затримують.

— Він поводився неадекватно, — каже Наталія Керницька з лінійного управління міліції метрополітену. — Казав, що займається політикою. Його допитали та відпустили, підстав для затримання не було. Випадок зафіксували як хуліганство. Важко назвати це спробою зґвалтування. Він же не повалив її на землю, не рвав одяг.

Жінка написала заяву до міліції, однак там не порушили кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирку метро намагалися зґвалтувати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути