Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2016 06:25

Озброєні чоловіки намагалися захопити агротовариство

7 листопада озброєні чоловіки намагалися захопити зерносховище в місті Здолбунів та сільськогосподарську базу в селищі Гоща Рівненської області. Обидва об'кти два роки орендує товариство "Акріс Агро".

— Там зберігаємо наше зерно, техніку, комплектуючі. На обох підприємствах працює близько 800 людей. Нападники діяли за класичною схемою. О 7.30 під'їхали автобуси з номерами інших областей. Звідти вибігли по 50‑60 чоловіків спортивної статури. З палицями, ломами вдерлися на територію, — розповідає заступник директора з правових питань агротовариства Володимир Марчук, 41 рік. — Сторожів побили та викинули за паркан. Розбили шибки, понівечили майно і заблокували вхід на підприємства. Працівників, які приходили на роботу, не впускали.

Побиті охоронці викликали поліцію.

— Правоохоронці приїхали за викликом. Проте на територію не заходили і слідчих дій не проводили. Потім з'явилися двоє людей, сказали, що вони — нові керівники. Підтверджувальних документів не показали і зникли. Вночі в Здолбунові почалася бійка. Поліція затримала 15 чоловіків, які блокували роботу зерносховища. Та вже на ранок їх відпустили. У Гощі облогу тримали два дні. Поламали меблі, сейф, украли гроші. На місце викликали прокуратуру та поліцію. Вони переконали захопників залишити приміщення. Нікого не затримали. Хто організатор нападів — теж не відомо, — говорить Володимир Марчук.

На підприємстві підраховують збитки. Для цього створили спеціальну комісію. Керівники посилили охорону об'єктів. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Озброєні чоловіки намагалися захопити агротовариство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути