четвер, 11 березня 2010 07:45

Омельченко купив хату синові збитого пішохода

Колишній мер Києва, народний депутат 71-річний Олександр Омельченко купив синові збитого пішохода хату й автомобіль. За будинок у райцентрі Олександрія Кіровоградської області заплатив $25 тис.

— Омельченко як обіцяв, так і допомагає, — каже 62-річна Катерина Карпинська, мачуха загиблого. — Хату Сашкові купив добру, велику, багато кімнат. Є газ, опалення, вода.  Ще купив "жигуля-сімьорку". Я в кінці марта теж поїду в Київ. Треба зуб вирізать, бо нічим дихать. Омельченко сказав, що поможе.

Власником будинку та автомобіля записали Олександра Карпинського. Однак машиною їздить його зведений дядько Віталій Конюхов.

— Сашко — психічно хворий. Із часом перепише все на Віталіка, а сам буде жебракувати, — обурюється 46-річна Світлана Тетюшева, співмешканка загиблого Олександра Карпинського. — Його так налаштували проти мене, що він як волчонок. Але я за ним доглядала. А з Віталіком ні чоловік, ні Сашка практично не спілкувалися. Тепер він вирішив поживитися. Хоче, мабуть, опікунство оформити і все загребти. Колись же вісім років відсидів за те, що крав у бабушок курей і свиней.

Тетюшева прожила з Олександром Карпинським 10 років. Офіційно шлюб не реєстрували.

Офіційно шлюб не реєстрували. І через це про мене  забули

— І через це про мене взагалі забули, — нарікає жінка. — Зі мною особисто Омельченко  не зустрічався. Я живу у глиняному будинку, який скоро розвалиться. Там холодно. Зараз він мені нічим не допомагає. Від нього дали спочатку 5 тисяч гривень, потім ще 10.

Із Віталієм Конюховим, зведеним братом загиблого Олександра Карпинського, поспілкуватися не вдалося. "А для вас я никто, как и вы для меня. Я плюю на закон, вы меня — в лагеря..." — чути замість гудків дзвінка в його мобільному.

Нагадаємо, торік 25 листопада Олександр Омельченко збив джипом виконроба 48-річного Олександра Карпинського. Екс-мер пояснив, що пішохід вискочив на дорогу несподівано.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко купив хату синові збитого пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути