вівторок, 29 січня 2019 07:35

Олена Лисенко зникла з 8-річною донькою

Автор: ГУНП В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
  Тиждень тривають пошуки Олени Лисенко та її доньки 8-річної Анни з Переяслава-Хмельницького на Київщині. Напередодні зникнення жінка намагалася скоїти самогубство
Тиждень тривають пошуки Олени Лисенко та її доньки 8-річної Анни з Переяслава-Хмельницького на Київщині. Напередодні зникнення жінка намагалася скоїти самогубство

У Переяславі-Хмельницькому на Київщині шукають 30-річну Олену ­Лисенко та її доньку Анну, 8 років. ­Востаннє їх бачили по обіді 23 січня на вул. Гімназійній.

За день до зникнення жінка намагалася вкоротити собі віку. Випила щурячу отруту із заспокійливими таблетками. Її знайшов чоловік 42-річний Анатолій Лисенко. Відвіз до лікарні. Промили шлунок, жінку врятували. Наступного дня Олена втекла з лікарні й пішла до школи, де навчалася її старша донька.

Коли в дитини закінчилися уроки, Олена взяла її за руку й повела в невідомому напрямку, кажуть у школі.

— Недавно став помічати за жінкою, що весь час грає в якісь ігри на планшеті,- розповідає Анатолій. - Спускала на ті забавки всі гроші, витратила матеріальну допомогу на новонародженого сина. Через це сварилися. Але Лєна грати не припиняла. Мені доводилося терпіти, аби зберегти сім'ю.

Сусіди кажуть, що жінка могла піти з дому, бо боялася гніву Анатолія. Раніше чоловік пив та бив її.

У школі підтверджують, що знали про ситуацію в родині Лисенків. Вдома в Олени залишилися двоє дітей — 4-річна Ангеліна і 4-місячний Андрій. Тривають пошуки.

Колишня учасниця співочого гурту "ВІА Гра" 27-річна Дар'я Кобець зникла у Києві понад шість місяців тому. Впродовж літа рідні шукали її самотужки. 26 вересня торік батько співачки, Володимир Кобець, написав заяву до поліції.

— Мы не перестаем верить. Но есть подозрения, что дочку уже никогда не найдут, — каже Володимир Кобець. — Колишній чоловік не давав Даші життя. Хотів відсудити їхню спільну дитину. На засіданні Святошинського райсуду у присутності представника соціальної служби відкритим текстом заявив, що моєї доньки немає в живих. Того дня я написав заяву в поліцію.

Володимир Кобець хвилюється також за психічне здоров'я онуки. Вона стала замкненою та небалакучою, з його слів.

— Коли Варя з Дашею жили в Херсоні — це була життєрадісна дитина. Зараз замкнулася, боїться говорити зі мною. На всі питання відповідає: запитай у тата, — каже Кобець.

Колишній чоловік зниклої — Олександр Швець, є керівником громадської організації "Батько має право". Усі звинувачення відкидає. Каже, дружина забороняла бачитися з донькою 3 роки. Тому звернувся до суду, аби мати спільну опіку.

Зараз ви читаєте новину «Олена Лисенко зникла з 8-річною донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути