Ексклюзиви
пʼятниця, 11 серпня 2017 00:45

Олексію Чабанову зламали стегно під час масажу

Автор: www.vk.com
  Олексій Чабанов із Запоріжжя 12 років пересувається в інвалідному візку. Потрапив у ДТП, коли їхав влаштовуватися на роботу. Травмував хребет
Олексій Чабанов із Запоріжжя 12 років пересувається в інвалідному візку. Потрапив у ДТП, коли їхав влаштовуватися на роботу. Травмував хребет

— Потягал штангу и заболела спина. Пошел в больницу, там мануальщик на четвертом этаже. Как мне, колясочнику, подняться? А никак. Сосед посоветовал специалиста, которая принимает на дому. Сеанс массажа — 300 гривен. Сходил к ней два раза, она помяла спину. Стало легче. На третьем сеансе подставила колено под таз и нажала. Почувствовал, как что-то хруснуло, кинуло в жар. Посмотрел, а у меня одна нога в сторону ушла. Мануальщица сказала, это вывих. Вызвала "скорую" и отправила меня в больницу. Сама не поехала, — розповідає 37-річний Олексій Чабанов із Запоріжжя.

1 серпня йому під час сеансу масажу мануальний терапевт зламала шийку стегна, хрящ у коліні. До цієї травми Олексій 12 років пересувався в інвалідному візку. Отримав перелом хребта під час аварії.

— 2005 року їхав маршруткою влаштовуватися на роботу в Міністерство транспорту. Потрапили в аварію. Наш водій протаранив "Жигулі". Там було два трупи. Із восьми пасажирів маршрутки постраждав тільки я, — згадує Олексій Чабанов.

Олексій два роки був прикутий до ліжка. Живе з матір'ю 70-річною Любов'ю Чабановою.

— После аварии водитель не выплатил нам присужденную компенсацию — 8 тысяч гривен. Дал 400 гривен, и все. Еще до суда все имущество переписал на родственников и стал бомжом. Мы два года боролись за жизнь Леши, — говорить Любов Чабанова. — У сина роздроблений шостий шийний позвонок. Але ми рук не опускали. Часто їздили в санаторії, проходили реабілітацію. Через два роки він сів у візок. Почав вести активний спосіб життя — зайнявся фехтуванням, регбі, став чемпіоном України з плавання. Їздив на змагання до Європи, тягав гантелі, штангу. Був волонтером у центрі "Прометей". Там дітки з аутизмом, ДЦП та синдромом Дауна. Готував їх до школи. Вчив читати, писати. До кожного — свій підхід. А тепер все знову обірвалося. Льоша — все моє життя. Виховала його сама. Мріяла, що одружиться, я бавитиму онуків.

Олексій потребує кілька складних операцій. Йому поставили металеву конструкцію в стегно. Кажуть, в подальшому треба міняти тазостегновий суглоб. Операція коштує понад $3 тис.

— Картаю себе, що не перевірив документи в лікарки. Якщо раніше хоч якось міг пересуватися містом, займатися спортом, волонтерством, то зараз і цього позбавлений, — каже Чабанов.

Мануальний терапевт, яка травмувала чоловіка, на контакт не йде. Олексій звернувся до поліції, готує цивільний позов до суду.

Реквізити для ­допомоги: Любов Чабанова, р/р 4731 2171 0419 3345, ­Приватбанк.

Зараз ви читаєте новину «Олексію Чабанову зламали стегно під час масажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути