четвер, 23 серпня 2018 07:10

Олександр Поярков розстріляв дружину і поліцейського

Установили особу чоловіка, який вчинив стрілянину біля міської ради Харкова вночі 20 серпня. Це — 47-річний Олександр Поярков. Перед тим убив свою дружину Наталію, 42 роки. Її тіло виявили в будинку в пров. Токарійському, 6/3, де подружжя мешкало.

— Труп жінки знайшла кума. Прийшла дізнатися, чому не відповідає на дзвінки, — розповідає 42-річний Олег Бех з обласної поліції. — Лежала біля ліжка. Мала кілька вогнепальних поранень. Два були смертельні — у щелепу та ліве око. Убита захищалася. На це вказують рани на шиї, кисті, лівому передпліччі.

Олександр і Наталія одружилися у вересні 2014-го. До того 10 років жили у цивільному шлюбі. Спільних дітей не мають. В обох є дорослі сини від попередніх стосунків.

Поярков працював зварником-рихтувальником на комерційних підприємствах. У травні 2018 року залишився без роботи. Відтоді був у депресії, пиячив. Убивство дружини могло стати причиною стрілянини біля міської ради, припускають у поліції. Чоловік випустив десяток куль у двері мерії, поранив охоронця. Убив патрульного 29-річного Дмитра Кірієнка. У перестрілці з поліцейськими загинув.

Перша дружина покинула Пояркова, бо мав проблеми з алкоголем.

— Со второй женой жили дружно, — каже батько стрільця Віктор Поярков, 72 роки. — Востаннє з сином бачився навесні. Не помічав, щоб він випивав. Потім посварилися через квартиру, яка залишилися після смерті його матері. Позаторік Сашко вселив туди свого пасинка. Коли попросив його звільнити житло — відмовився.

— Чоловік був замкнений, ні з ким не спілкувався. П'яним учинив стрілянину, — додає Бех. — Із дружиною часто скандалив. Вона хотіла розлучитися, розповіли знайомі подружжя.

Під час обшуку в будинку Пояркових знайшли зброю, патрони, професійний токарський станок. Експерти вилучили автомат "Скорпіон", чотири пістолети, гвинтівку з оптичним прицілом, сім магазинів із патронами, 280 набоїв калібру 9 мм, банку з металевою стружкою. Майже все було зроблене кустарним способом.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Поярков розстріляв дружину і поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути