пʼятниця, 23 серпня 2019 06:51

Олександр Головач замовив убивство колишньої дружини і падчерки

Автор: ФОТО З САЙТА OK.RU
  Убивство зниклих поблизу Києва Надії Головач (на фото ліворуч) та її доньки Юлії Зайковської інсценували спецслужби
Убивство зниклих поблизу Києва Надії Головач (на фото ліворуч) та її доньки Юлії Зайковської інсценували спецслужби

Українські спецслужби інсценували вбивство 53-річної Надії Головач та її доньки 31-річної Юлії Зайковської із Броварів на Київщині. ­Їх замовив колишній чоловік Надії, підприємець 51-річний Олександр Головач. ­Кілеру заплатив $50 тис. — 1,25 млн. грн.

— Ми отримали інформацію, що власник промислово-будівельної компанії із Броварів шукає кілера для вбивства падчерки й колишньої дружини. З останньою судився за право власності на частки в бізнесі, нерухоме та рухоме майно, приватний літак, — розповіли у прес-службі СБУ. — Посередники вивели на підставного кілера, який раніше мав судимості за умисні вбивства. Поліція поширила інформацію про зникнення жінок. Їхнє убивство імітували. Замовнику віддали постановочні фото.

За легендою, про зникнення жінок у поліцію заявив чоловік Юлії ввечері 17 серпня. Нібито вона з тещею виїхали на машині "Тойота РАВ 4" із Броварів до Києва близько восьмої вечора. За півгодини перестали виходити на зв'язок. Наступного дня поліцейські сказали, що знайшли їхнє порожнє авто.

— Чоловік розумів, що судове рішення про поділ майна буде на користь колишньої дружини та її доньки. Тому замовив і проплатив убивство обох, — каже керівник обласної поліції Андрій Нєбитов, 39 років — Діяв у змові з нинішньою, дружиною.

Поліцейські затримали Олександра Головача і його жінку. А також посередників убивства — подружню пару. Їм загрожує до 15 років в'язниці.

Надія та Олександр Головач прожили в шлюбі 25 років. Юлія — донька Надії від першого шлюбу. Головач виховував її з 5 років. Подружжя також має спільного сина. Позаторік пара розлучилася. Відтоді ділять майно.

Надія з донькою — власниці розважального комплексу в Броварах "З легким паром". Туди входять сауни, мотель, автомийка і ресторан. Олександр за допомогою екскаватора намагався його зруйнувати. Перед зникненням жінок автомобіль Надії тричі підпалювали.

Головач — директор підприємства з виробництва тротуарної плитки. Власник компанії "Патріот", яка робить легкі літальні апарати. Співвласник авіаційно-технічного клубу "Євростар". Володіє фірмою "Ергуд", що займається оптовою торгівлею деревини, будівельними матеріалами, виробництвом меблів. Один із власників компанії "Випробувальний центр ТЕСТ". У сферу її діяльності входить дослідження й експериментальні розробки в галузі науки. А також програмування і важкий автомобільний транспорт.

Два роки тому прокуратура Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, в тому числі на замовлення. Один із них — на підприємця з Броварів на Київщині Олександра Головача, який організувала його екс-дружина Надія. Про це написала у "Фейсбуку" речниця столичної прокуратури Надія Максимець:

"До банди входили поліцейські-перевертні, яким жінка платила по 3 тисячі доларів за "результативне побиття" — чоловік мав стати інвалідом і весь час займатися лікуванням, а не судитися за майно. Згодом вирішила його вбити, за що запропонувала сплатити 10 тисяч доларів. Обвинувальний акт відносно жінки та виконавців перебуває на розгляді у суді на стадії допиту свідків".

Зараз ви читаєте новину «Олександр Головач замовив убивство колишньої дружини і падчерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути